21 October 2016 @ 01:53 pm
 
vai var taa buut, ka man nav nekaa interesanta vairs, ko kaadam pateikt? vai cilveekiem es patikshu tad, ja uzdoshu tikai jautaajumus? es varu iemaaciities dazhaadus jautaajumus, ko uzdot, taa lai cilveeki runaa muuzhiigi. bet vai vinji pamaniis, ka es tikai kluseeju, jo man nav nekaa interesanta ko pateikt? kur pasaulee iederas taads cilveeks, kam nav nekaa ko kaadam pateikt? ko taads cilveeks dara ar savaam ilgaam peec community, sharing, nurturing, people-surrounded, friendly and kind environment?
 
 
( Post a new comment )
[info]imago_dei on October 21st, 2016 - 04:17 pm
tikai par pirmo jaut. - var tā būt, bet periodiski, manuprāt. man pa laikam arī ir tā, ka nav absolūti nekā ineteresanta, ko kādam pateikt. un cilv lielākoties ļoti patīk atbildēt uz jautājumiem un tas vai tev pašam tas ir svarīgi - ir svarīgi tikai tev pašam (arī nevienmēr, bet bieži vien)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 21st, 2016 - 05:02 pm
oh well, kaa tad lai vispaar dziivo. vai tad cilveekiem nav jaabuut sociaalaam buutneem? kaapeec tad vinjiem evoluucija galvaas nav ielikusi neverending stream of interesting utterings. kaados gan veel veidos lai saglabaa community
(Reply) (Parent) (Link)