10 October 2016 @ 07:15 pm
 
dazhreiz es juutos netverami liela un nezheeliigi skaista un aarpraatiigi powerful, taa it kaa es vareetu izdariit jebko, it kaa es buutu dievs. un tad mani smacee tas, kaa man ir jaastaav vienaa vietaa kaa iemietai un jaaskataas kaa shis speeks no manis izpleen shkjipsnaam ar katru garaam paejosho cilveeku, ar katru 'bet es tam neesmu piemeerota', kaut kaads melnaas mateerijas vai tumshaas energjijas veejsh, slikta gravitaate visu manu speeku no manis izpljaukaa, rauj aaraa. tad man ir jaastaav kaa iemietai, un es juutu kaa es noasinjoju, es visu atdodu, visa mana dziiviibas energjija, mana miilestiibas energjija, mana sapnju energjija, mans speeks, mana vara, mans viss - veejaa. es staavu tik ilgi, liidz es paarakmenjojos, tikai chaula, un es izliekos par parastu cilveeku puulii, puulis mani vienkaarshi nes, laiks mani nes, mani kaut kur nes es nezinu, kur. lai arii veel pirms mirklja, tikko es biju pasaules varenaakaa ragana. peec tam visas mazaas, siikaas, parastaas ikdienas darbiibas man liek maaciities lauzoshu pieticiibu. buushanu zudusham cilveekam starp biljoniem cilveeku. lai arii es no taa guustu nelielu mazohistisku baudiijumu, paarsvaraa es domaaju ka taa ir hranja, un klusiibaa, nekad nepametusi sho iedomiigo, saatanisko domu par vareniibu, luudzos, lai pienaaktu briidis, kad man vairs nebuutu jaanoskataas savaa miermiiliigajaa yet savaadi brutaalajaa destrukcijaa. tad ir taa - lai arii es esmu akmenis, ik pa laikam es tur iekshaa atguustu samanju, un tad man ir iespeeja maaciities tur atrasties neprotesteejot
 
 
( Post a new comment )
izelpa[info]elpa on October 11th, 2016 - 05:40 pm
vai tevi var fb kkur piedraugot? kāda ir tava irl seja? i want to see you!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 11th, 2016 - 06:22 pm
vou.. izklausaas savaadi, kad kaads pieprasa redzeet tavu seju! bet man nebuutu nekas pretii tevi piedraugot instaa ja tev taada ir :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
izelpa[info]elpa on October 11th, 2016 - 07:55 pm
yay!

https://www.instagram.com/etherealise/

nē nu vienkārši, saproti, kad tik bieži lasu pie tevis tik jēdzīgas domas, kuras manam sazarotajam prātam tik pazīstamas, šitie visi līkloči un prāta labirinti. daudz kas pazīstams, tāpēc wonderoju, kas ir aiz šiem burtiem! tu esi rets džems, i tell you!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 11th, 2016 - 08:07 pm
thanks girl, tikko piedraugojos. man shaushaliigi patiik tavas bildes, tu esi dzhems!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
izelpa[info]elpa on October 11th, 2016 - 08:29 pm
<3 *spirit handshake*
(Reply) (Parent) (Link)