24 July 2016 @ 05:46 pm
mr. pitiful  
shovakar dzershu sarkanviinu un skatiishos wong kar wai filmas, kas gan cits ir atlicis
 
 
( Post a new comment )
sirualsirual[info]sirualsirual on July 24th, 2016 - 08:43 pm
wongs man šķiet super. kas ir skatīts, un ko plāno skatīties?
(Reply) (Thread) (Link)
: lilith[info]methodrone on July 24th, 2016 - 09:02 pm
jaa, ja es uznjemtu filmas, tad gribeetu taa kaa vinjsh + tarkovskis.
esmu redzeejusi tikai fallen angels, in the mood for love, un kaut kad sen blueberry nights, tagad skatos chungking express, taa ka man veel ir vesela puura laade
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on July 24th, 2016 - 09:23 pm
tiešām pūra lāde! man jo sevišķi patīk chungking un days of being wild, days of being wild man šķita ļoti raw. kas tev patīk viņa filmās?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 24th, 2016 - 10:39 pm
tad es naakamo skatiishos days of being wild. man patiik, ka tur uzsvars uz subtle emotions, subtle human connections, ka vinjas ir kraasainas, komiskas bet dramatiskas, vibrant, idiosyncratic, un tur fonaa ir eediens, nu un veel daudz kas laikam. ko tu esi redzeejis, un varbuut veel kaadu paariiti vari ieteikt manam garajam vakaram?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on July 25th, 2016 - 11:20 am
soz aizmigu! esmu redzējis septiņas viņa filmas un iesaku visas (neesmu redzējis As Tears Go By, Grandmaster, Ashes of Time)

piekrītu tam, ko tu saki, it sevišķi subtle human connections! tur ir daudz pilsētas mitoloģijas, man šķiet-to "gandrīz sastapās" mirklīšu, ar kuriem noteikti ir pilna dzīve, tikai mēs par to nezinām. vēl man patīk intīmais kadrējums, "ielīšana" citā dzīvē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2016 - 11:34 am
cheerio. jaa bet visvairaak laikam patiik tas, ka vismazaakaas un garaamejoshaakaas instances kljuust svariigas, iipashas un likteniigas. ka varonjiem nav jaanones visa pasaule, jaaiziet cauri 9 ugunjiem un 7 dzelmeem un jaauzkaapj 6 virstonees to make something count, preteeji skaitaas pat vis(virspuseeji)nenoziimiigaakaas instances
(Reply) (Parent) (Link)