17 May 2016 @ 03:45 pm
 
vakar biju baarbikanaa skatiities endija warhola neredzeeto filmu pirmizraadi, kas bija iisi un meereni forshi. man arii dziivee patiktu filmeet dazhaadu cilveeku tuvplaanus, vienkaarshi vinju sejas, kameer vinji piipee vai dzer vai kaut ko runaa, taadaa veidaa caur kameru es meegjinaatu saprast kas vinjiem ir apzinjaa, un kas vinji ir un kas ir apzinja un cik daudz un kaada

tur bija kaadas vairaak kaa desmit iisfilmas ar muuzikas pavadiijumu, man aiz sirds aizkjeeraas triis:


sho sauca batman dracula vai arii dracula batman, un tajaa shie divi cilveeki paleelinaajumaa (sieviete apaatiski un samiegojusies vai apreibinaajusies, viirietis gloomy un skaudri vai domiigi) piipeeja cigaretes, kameer fonaa viens vecs viirietis no grupas suicide taisiija gandriiz neizturamu wite noise type of troksni ar plaukstaam sitot pa sintezatoru.


edijas video man bija vismiiljaakais. vinja izskatiijaas atbrunjojoshi skaista. vinjai tuvplaanos bija tik zeltaini mati un dzidri bruunas acis un persiku kraasas vaigi un silts smaids, vinja visa bija no medus, un piipeeja, un ik pa laikam uztaisiija saapiigu grimasi, atbrunjojoshi. pavadiijumaa kaut kaada sieviete dziedaaja dziesmu ar liriku 'your beauty stands above all' which was how it seemed to me.


veel arii man diezgan patika video kur marsels dushamps snazzy uzvalkaa piipeeja cigaaru, kameer vinjam apkaart kaa stirna trinaas, smeejaas, njeema vinjam nost cigaaru ljoti tieva un smaidiiga modele. tas bija vienkaarshi amizanti. izraadaas taa modele peec dazhiem gadiem beidza savu modeles karjeru un iestaajaas komunistu partijaa.

veel tajaas iisfilmaas paviideeja dzheks keruaks, vinjsh izskatiijaas apaatisks un domiigs un kaut ko dzeera un piipeeja. niko ar kaut kaadu antuaanu eeda banaanus, tas bija garlaiciigi. vienaa no fimaam kas man galiigi nepatika kaads random transvestiits ar savu boifrendu paarspiileeti eeda kechupainu hamburgeri un buchojaas all at once, izskatiijaas ka transvestiitam nemaz negribeejaas to burgeri eest un vinja boifrendam triiceeja rokas. 
veel man diezgan patika pati pirmaa filma, kuraa endijs varhols filmeeja kaa vinja dziivesbiedrs mazgaa traukus, taa bija melnbalta filma un vinja dziivesbiedrs bija kails un pagriezies ar saaniem staaveeja pie izlietnes un mazgaaja caurspiidiigas glaaziites un baltus shkjiivjus, ruupiigi un leeni. tas bija diezgan skaisti, es biezhi visaktiivaak domaaju par dziivi tieshi mazgaajot traukus.
 
 
( Post a new comment )
sirualsirual[info]sirualsirual on May 17th, 2016 - 09:02 pm
'apātiski' vai 'apjukuši' ir visbiežākie īp. v., kas man nāk prātā, redzot raxtniekus! un trauku mazgāšana tiešām stimulē domāšanu, vēl patīk domāt staigājot
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 17th, 2016 - 10:47 pm
jaa taa ir, varbuut jo rakstnieki visu laiku funktieree baigo funktieri par visu kas notiek katraa dotajaa briidii. staigaashana ir mans numur 1. domu augsnes fertilizators, ejot garaa pastaigaa tu it kaa ienirsti dziljaa domu un ideju okeaanaa, un beidzot pastaigu biezhi atklaaj ka esi sakjeeris brangu apjomu atzinju
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on May 17th, 2016 - 11:18 pm
staigāšanā kaut kas ir ar to ritmu
(Reply) (Parent) (Link)
vanga[info]vanga on May 17th, 2016 - 10:47 pm
es tikai gribēju humbly piezīmēt, ka nobijos par tavu pazušanu
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 17th, 2016 - 10:57 pm
tas bija muljkjiigi un netipiski man taa peekshnji izlemt pazust, kaut kas taads uznaaca. shaada pieziime tiek humbly noveerteeta.
(Reply) (Parent) (Link)