01 April 2015 @ 01:11 pm
 
es veeleetos kaut pastaaveetu 'aizkritushu ausu atbalsta grupa' (AAA) kur es vareetu veersties peec atbalsta un atbildeem tam, kaa lai es vispaar tagad dziivoju, kaut vai ja es tur vareetu vienkaarshi iet seedeet un dzert kafiju un ne ar vienu nerunaat, like es taapat neko nedzirdeetu. denied all audial pleasures es juutos tik pat isolated kaa tas dzheks no 127 stundaam. un pats dumjaakais ir, ka manispeec jau whatever, es varu mieriigi seedeet maajaas un lasiit graamatu un mazliet raudaat, kameer pienaaks mans syringing appointment, bet viss mans shausmiigais stress un doom ir deelj taa ka pastaav iespeeja, ka man riit ar taadaam ausiim buus jaaiet uz darbu, un es neko nedzirdeeshu, un visi padomaas, ka es esmu sajukusi praataa, vai arii totaali mean and anti-social, which i'm never! man tas besii, ka man darbs un pasaule sagaadaa taadu mental anguish jo kaa nekaa shii ir mana dziive and i should be the boss of me and everything.

man nogalee bija ieplaanota forsha classy balliite and many fun timez with champagne, bet tagad es vispaar vairs nezinu kas ir kas dziivee.
 
 
( Post a new comment )
пивчик, семушки и на стадик[info]miligrami on April 1st, 2015 - 03:52 pm
Es tevi negribu biedēt, bet man pirmās divas syringing reizes bija nesekmīgas. Pirmoreiz, jo bija iekaisums un tad nedrīkst nemaz, otreiz vnk nevarēja dabūt vaļā, un viss. Tāpēc bija jāpilina tā eļļa, utt. Par darbu - es gāju visu laiku. Besījos un cietu, bet neko, kaut kā iemanās. Rēķinies, ka tu nedzirdēsi lietas, ko tu neredzi - t.i. skaties uz lūpām, kad vien iespējams, tad ir ok. Un varbūt vienkārši pašā sākumā kolēģiem utt paskaidro par savu kaiti, viņi taču sapratīs. Katrā ziņā, tiešām jūtu līdzi un ceru, ka drīz viss būs jau cauri.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 1st, 2015 - 06:36 pm
izklausaas traumatiski un juutu tev liidzi back in time. es peedeejo nedeelju to vien daru kaa pilinu ausiis ellju, peedeejaas divas dienas 4-6 reizes dienaa, jo ir briivs. so riit vienkaarshi cereeshu uz to labaako, bet ja nesanaaks, taapat kaa tu, kaut kaa jau iemaniishos, thanx!
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 1st, 2015 - 04:42 pm
Moš pasaki bosiem, un viņi tad viņi vidmaz rēķināsies ar to vai iedos time off
(Reply) (Link)
tethys_[info]tethys_ on April 1st, 2015 - 04:51 pm
Kārkli aug, ak, ak, sāpes.
(Reply) (Link)
fb: bitch i am fabulous[info]smoker_smoke on April 1st, 2015 - 05:12 pm
nezinu vai tavā gadījumā līdzēs, bet man ik pa laikam aizkrīt auss, bet šogad vispār tā aizkrita, ka 2ned kā mucā staigāju. izlasīju krustu škērsu internetu ar visādām metodītēm, un tici vai nē, bet man palīdzēja ŪDEŅRADIS!!! es gandrīz no laimes apraudājos, tad kad atgāja auss
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 1st, 2015 - 06:38 pm
es arii jutos kaa mucaa! well, es pilinu ellju, jo man pateica ka tas esot preferrable, bet es ticu par uudenjradi un uudejradi saturoshiem pilieniem, jo man vinji ieprieksh ir paliidzeejushi. shoreiz gan tieshi vinji man vienu no ausiim aizkritinaaja lol, nezinu kaa. aah everything's so weird and random..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fb: bitch i am fabulous[info]smoker_smoke on April 1st, 2015 - 08:23 pm
nu es kad to ūdeņradi iepilināju, un 2.min paturēju, es vēl ar vatīti tīrīju (cik dziļi vien var) un tā vairākas reizes, kamēr atgāja, un auss jau likās jēla no tīrīšanas
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 1st, 2015 - 08:37 pm
nah..i'm scared to do that, jo preciizi taa man vinja aiztaisiijaas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fb[info]smoker_smoke on April 1st, 2015 - 09:22 pm
jūtu līdzi! :(
(Reply) (Parent) (Link)