15 July 2014 @ 07:05 pm
sour times  
naakamie manas postmoderna pieaugushaa dziives jaunumi. man vienmeer ir bijis ieksheejs konflikts, vai piespiest sevi uztureet korespondenci ar cilveekiem, kurus es paziistu, bet kas mani iipashi vispaar neinteresee. teiksim, kad ir briiva diena, vai to pavadiit pashai vienatnee kaut ko chubinoties, staigaajot apkaart, skatoties seriaalus, lasot, gatavojot ekstravagantus vegaanus eedienus, VAI atbildeet uz visu viduveeji interesanto cilveeku veestuleem un textiem, un dazhos gadiijumos iet ar vinjiem satikties un dariit kaut ko saapiigi garlaiciigi viduveeju. es vienmeer arii nesaprotu, kaapeec tie cilveeki mani kontaktee, jo ja reiz man vinji shkjiet gandriiz neinteresanti, tad muusu sociaalaa saikne nevar buut balstiita uz liidziigaam intereseem, un buutu tikai likumsakariigi, ka vinji neiedomaatos mani kontakteet, jo vinjiem noteikti ir daudz piemeerotaaki draugi. un sheit arii ir mana ieksheejaa konflikta sakne. es pieljauju, ka taapat kaa man daudziem cilveekiem nav superinteresantu un tuvu draugi, un tajaa vietaa, lai vinji nepaliktu forever alone vinji visiem speecinjiem kjeras kaa pie salminja pie jebkura cilveeka ar kuru bijusi kaada kopeeja sociaala pieredze. kad man uznaak entuziasms, kas ir reti, es arii taa daru, bet shodien mazgaajot istabaa griidu, es nodomaaju pie sevis, ka vientuliiba nedriikst buut nekaada babagaja. es daljeeji piekriitu visiem tiem filozofiem, kas saka, ka cilveeks eksistee tikai kaa sociaalas mijiedarbiibas produkts, bet no otras puses es tam nemuuzham negribu liidz galam piekrist, jo tik pat labi var pateikt, ka visiem cilveekiem, kas ir izveeleejushies dziivot vieni nav jeegas un vinji var nolikt karoti uzreiz, ja vien vinji neplaano kaut kaadaa nenoteiktaa naakotnee atkal kljuut par valid, legit cilveekiem un saakt komuniceeties.

es gribeeju uzrakstiit, ka man mazinaas ieksheejais konflikts par to, ka man ir sevi jaapiespiezh korespondeet ar random satiktiem gandriiz neinteresantiem cilveekiem tikai taapeec, ka leo filmaa pludmale teica, ka nekad nedriiks teikt nee jaunas pieredzes piedaavaajumam. visas pieredzes shkjiet arbitrary and repetitive. un veel arii man ir zheel, ka man nekad nav sanaacis korespondeet ar tiem cilveekiem, kas mani ir ljoti aizraavushi un iedvesmojushi, that sux
 
 
( Post a new comment )
cimone[info]cimone on July 16th, 2014 - 12:22 pm
kopš dzīvoju ārpus LV, šis jautājums aktualizējas regulāri. es ticu, ka dialogs ir ļoti vērtīgs un vajadzīgs, bet tomēr ne jau jebkāds dialogs (izņemot tās reizes, kad der gandrīz jebkāds).
(Reply) (Link)