14 April 2014 @ 09:04 pm
 
man vienmeer gribas palikt haotiskam dzejniekam. tas ir taa, kad tev nav daudz naudas, bet pietiekami, un tavs mantas nav daargas un pompozas, bet vienkaarshas, un nolietotas bet miiliigas un koptas. un tev ir visaads mazuminjsh, kas ir vienkaarshs un miiliigs. un tirguu tu peerc daarzeniishus, un ilgi skaties kaa aiz loga no riitiem kuup skurstenji.

man ir ljoti skaisti bosi jaunajaa darbaa. vinji ir late thirties anglju paaris. vinji abi ir tik nezheeliigi spohisticated un skaisti. vinji ir gari un atleetiski un classy, un dzheks izskataas pec dhzuuda lova un meitene peec stirnas, ar lielaam brunaam aciim un melnaam skropstaam. vinji jau 7 gadus ir preceejushies, un vinjiem ir divi beerni. vinji abi ir ljoti miiliigi un intelektuaali, ar sausu humora izjuutu un vienmeer prieciigi. es vinjus abus miilu vienliidziigi. veel mana forshaa austraalju koleegjiite izskataas peec miegamaasas, kas ir miiliigi un familiaari.

bet es esmu tikai mazs klaidoniitis, kam nekad nebuus augstaako liimenju cilveekattieciibas un liela maaja ar eertiibaam un ljoti daargu blenderi, kas var sablendereet pat dateles un riekstus. es speciaali galdam pirkshu smuku vaska draanu nevis galdautu, jo man vaskadraanas atgaadina vecmaaminju un laukus.

es gaidu kad maasinja atnaaks no darba ar cigareteem, tad mees abas taisiisim vegaanas vakarinjas, un skatiisimies televizoru/pofikosim. mani maasa pierunaaja atkal pieregjistreeties datingsaitaa, kas ir smiekliigi un diivaini, jo man raksta visadi viirieshi, un es nesaprotu, ko gan vinji no pilniigi sveshas meitenes grib, un cik gan ilga muuzhiiba paietu kameer vinjiem buutu kaut mazaakaa nojausma par to cik diivaina un neespeejama es esmu.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 14th, 2014 - 11:46 pm
omg! Es gan vairāk neskatos, bet pieliec spoiler alertu. Bet vispār, urā!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 15th, 2014 - 01:10 am
sorrijs, i kind of assume that true fans noskataas katru seeriju uzreiz peec iznaakshanas.
yeah, totally unexpected, yet not surprising, all men must die lol.
(Reply) (Parent) (Link)
judging the mice[info]rasbainieks on April 15th, 2014 - 04:02 pm
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 15th, 2014 - 05:17 pm
es nepadomaaju
(Reply) (Parent) (Link)