27 March 2014 @ 10:03 pm
quite  
fuck it, gaaju uz jogu un stulbais jogas skolotaajs kreigs man iedomiigi pateica, ka man jaamaksaa £1.5 par jaunu jogas kartinju, jo ieprieksheejo pazaudeeju. i'm twisted, so es domaaju, ka vinjsh taa pateica tikai taapec, ka he's gay, un man uz vinju bija neliels crush, so es pret vinju iztureejos extra daudziigi. tas man palaida valjaa dusmu un neapmierinaatiibas and fuck all the motherfucking cocksuckers to hell bljegj joffrey lannister sluuzhas. es taisiiju jogu preciizi un ar visskaabaako seju, gjenereejot negative vibes un par to sajuusminoties. ejot projaam es pat stulbajam kreigam nepateicu bye, jo man ir pohuj bljegj.
peec jogas es pret yuusanu iztureejos veesi, un es uzrakstiishu kapeec. pirms kaapshanas vilcienaa, es iegaaju waitrose nopirkt pudeli baltviina, pienu (jo es biju nopirkusi olas, baltmaizi prieksh french toast, bet aizmirsu pienu)
es naacu dusmiigi pa blossomfield road vakara spirdzinoshajaa miglaa maajaas un klausiijos nirvanu, it sevishkji man emocionaqali demonstratiiva shkjita you know you're right. jaa jo man ir pohuj.
tagad es seezhu istabaa un dzeru savu viinu. man vinju naacaas ljoti klusi attaisiit, un ar saapiigu grimasi meegjinaat ieliet glazee klusi, lai daarens blakus istabaa nedomaatu, ka es esmu skumja alkoholikje. jaa es esmu skumja, un man dazhreiz patiik abjuuzot alkoholu, bet neviens nezina, ka es esmu paaraak eksistenciaala, lai savas beedas atdotu substanceem vai apseestiibaam. manas beedas ir mans labaakais un miiljaakais, most sincere draugs.

es tam nespeeju noticeet, un man shis dramatiski bojaa pashcienju, bet yuusans. vienkaarshi ir pagaajushi divi gadi kopsh es vinju paziistu, kuru laikaa, es esmu veerojusi kaa vinjsh uzplaukst kaa womanizing psihopaats, simultaneously esot the most caring, diplomatic and much manly lots strong. pretii liktenja veejiem.

un lietas saakas ne no kaa, un peec kaada laika, lietas kljuust tik likteniigas un svariigas, ka tas ir diivains paarsteigums, bet ar to ir jaareekjinaas.

visas manas domas ir izkaisiitas, es nevaru pat uzrakstiit paragraafu. es vienkaarshi tik intensiivi izjuutu, kaa yuusans ir kaut kaads ever-defining elements manaa dziivee deelj manas karmas vai gjeneetikas. un peec tieshi 14 dienaam es aizvaacos uz london, un vinju vairs nesatieku. no vienas puses es esmu prieciiga, jo katra muusu klaatbuutne ir pasiivi agresiiva izlikshanaas, ka mees viens otram neko nenoziimeejam, vai arii awkward nenoteiktiibas izmociiti tuvoshanaas meegjinaajumi, vai arii nonshalanti un atklaati companionship moments, ko vienmeer izbojaa bailes.

man laikam vienkaarhsi ir dusmas, ka es nekad nesagaidu neko no cilveekiem.

jebkuraa gadiijumaa, ciba ir vieniigais cilveeks, ar kuru es varu parunaaties par savu sirdi. jo shajaas dienaas visi paareejie cilveeki pieprasa manu izlikshanos par visaadaam teemaam, kas ir nepiecieshamas esot progresiivam sociuma paarstaavim, bet dveesele paliek aiz vaartiem.

man ir bail, ka kaadu dienu es buushu tik pieradusi runaat prieksh sociuma, ka es vairs nevareeshu uzrakstiit ne paragraafu par dveeseli.

es ljoti gaidu riitu, kad es vareeshu taisiit french toast und dzert melnu kafiju ar daudz cukura. *intense existential stare at the wine glass*
 
 
simfonija: pj harvey - big exit
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 28th, 2014 - 01:28 am
Lol, es arii shvkr dzeru viinu, chin chin, tikko noskatiijamies lost in trabslation, tagad iesu popet, lolzikis.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 28th, 2014 - 11:06 am
jaa totaals lolzikis!
(Reply) (Parent) (Link)
[info]zirka on March 28th, 2014 - 10:56 am
šito vajag nosargāt - spēju rakstīt cibai paragrāfus par dvēseli
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 28th, 2014 - 10:38 pm
aamen
(Reply) (Parent) (Link)