02 February 2014 @ 07:42 pm
 
es nekad nebuushu pirmatneejaa sieviete. es izmakshkjereeju sevii skeletu sievieti, un no vinjas nobijos, un tajaa vietaa lai vinju apskautu, es vinjai uzmetu lielu akmeni dzelmee. atkal esmu radiijusi kaut ko, deelj kaa man sev ir jaapiedod, deelj kaa es sevi atkal neieredzu un shaustu. stuulbaa dziive. es neljaavu maasaam atveert zilbaarzha asinjaino pagraba kambari, un tagad dziivoshu muuzhiigaa apspiestaa vainas sajuutaa, un muuzham palikshu zilbaardis. es negaaju pie babajagas peec degoshaas skeletgalvas, un muuzhiigi palikshu pamaate un pameitas pret savu vaaro dveeseli. tik zheel, tik tukshi, taada izshkjeerdiiba un stingums.

man shkjiet, tajaa vietaa lai dziivotu, viss ko es daru ir smeekjeeju cigaretes ar juusanu.

nu jau sapnii redzeeju, kaa okeaans aprij veselu pilseetu, kameer es bailiigi laviijos uz augstaakaam celtneem un pauguriem. viss ir zem uudens. uz tesco arii nevar iet, jo tur buus amans. braienu esmu pieviilusi, uz jogu neaizgaaju. great, life is really looking up these days.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on February 2nd, 2014 - 10:56 pm
Es noliku mala to vilku gramatu, jo man vina skiet loti CONDESCENDING. People are trying their best to survive and be happy, nevajag vel viniem braukt virsu, ka vini nav pietiekami attistijusi savu vilku sievieri or sumt.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 2nd, 2014 - 11:13 pm
jaa vinja ir, bet man tikuntaa shkjiet, ka vinja diezgan veiksmiigi metaforizee psihi, tikai taadaa karstasiniigo mentlaitaashu raksturiigaa veidaa, kas ir mazliet neiejuutigs un kareiviigs.
bet teiksim luule jau arii bija diezgan asa visaa, ko vinja teica. taa ka, ja juus tuuliit visiem nepiedosiet, tad saatans juus apriis.
like cik gruuti buut cilveekam :(
(Reply) (Parent) (Link)