05 November 2013 @ 10:38 am
mazohisms  
ja zeens nodara paari meitenei vinju muljkjojot un pieviljot, man dusmas neizraisa zeens bet gan meitenes glupums. manupraat, uzticeeshanaas ir viens no pashiem absurdaakajiem konceptiem, ko cilveekbuutnes ir izdomaajushas. kaa var uzticeeties sveshkjermenim, kuram nepieder kontrole paar saviem biokjiimiskajiem procesiem un eksistenci.
mani nepaarsteidz, ka zeeni vai cilveeki var buut ljauni un meliigi un pavirshi un neiejuutiigi, ka vinji var muljkjot un maaniit un kraapt un aizvainot un nejust otra saapes un izmisumu vai miilestiibu. manupraat, ir neadekvaati dusmoties uz kaut ko kas ir aptuvens mental disorder, kaa sociopaatija vai pshiopaatija. bet man ir dusmas uz meiteneem, kas kljuust histeeriskas un apmaatas un vienkaarshi klusi neljauj taadiem zeeniem izpleeneet no vinju sirdiim. nu man nav dusmas, bet tas ir muljkiigaak un neizturamaak, skumjaak nekaa jebkaadi babnjiki un salashnjas.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on November 5th, 2013 - 11:03 pm
es driizaak neatbalstu uzticeeshanos aizdomu eenaa. Kaarlija man staastiija, kaa vinjai bija aizdomas, ka citi vinju briidinaaja, bet vinja negribeeja tam ticeet un ignoreeja negatiivas intuiicijas. es domaaju, ka uzticiiba ir ljoti daarga, un daudzi cilveeki otru cilveeku nemaz neredz bet iedomaajas, un dod savu uzticiibu iedomaatam teelam. es domaaju, ka cilveekiem vajag vairaak dumaat un mazaak iedomaaties, ja jau vinji negrib ciest. vai arii vinja var iedomaaties un izteeloties, bet peec tam nevajag gljuut par histeeriskaam britnijaam spiirsaam.

padomaa cik cilvekiem tu pasaulee patieshaam uzticies? un cik ilgs laiks vai cik kvalitatiiva ir bijusi juusu saskarsme, lai tu pie taadas uzticiibas nonaaktu.

es domaaju nevar no otra cilveeka neko pieprasiit un nevar uzticeeties, ja tu vinju a)vai nu patieshaam paziisti, b)tavas intuiicijas ir kaartiibaa un nav nekaadas diivainas 'off' sajuutas par to cilveeku
(Reply) (Parent) (Link)