29 September 2013 @ 01:01 pm
 
man peec divaam dienaam izbeidzas pase. un taa kaa es veelaizvien neko nesaprotu no iistaas pasaules, es nereekjinaajos, ka to ir tik gruuti atjaunot. es domaaju, ka es aizbrauktu uz Londonu, samaksaatu kaut kaadu naudu, un paaris dienu laikaa tiktu pie jaunas. bet izraadaas, ka man 3 meeneshus ir jaagaida uz pierakstu un tad veel viens meenesis uz pasi lols. taapeec tagad man ir oktobra beigaas jaabrauc uz Latviju taisiit jauna pase. un tie datumi iekriit posmaa, kad es apsveru varbuut braukt beidzot no shejienes projaam. bet es nezinu kur braukt, un varbuut, ka ja es aizbrauktu uz Latviju, es tur pat paliktu. es nezinu, kur veel pasaulee sevi nobaazt. es juutos kaa no zemes izrauts burkaans, kursh skumji kliist pa lielpilseetu, un nekur neiederaas.

un tad es jutiishos, kaa esmu sevi un visus savus centienus un visu nodevusi. shausmas, tik absurdas notikumu kjeedes. uz kurieni tas viss iet.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on September 29th, 2013 - 03:32 pm
Jā, es jau tev teicu (vai arī kādam citam, es neatceros), ka pasi uztaisīt ir ļoti grūti un laikietilpīgi, es to izjutu uz savas ādas, kad pazaudēju pasi Bristolē pirms trim gadiem, un man nācās sagādāt visādas uz-latviju-braukšanas atļaujas, un vēl Latvijā bija ilgi jāgaida un daudz jāmaksā, jo ātrāk gribi pasi, jo vairāk jāmaksā. Tā nav joka lieta. Kopš tā laika uztveru pasi kā kaut ko, kas ļoti jāpieskata.
(Reply) (Link)
None of the Above[info]artis on September 29th, 2013 - 09:33 pm
pierakstu var nomainīt piecās minūtēs internetā

braukāšanai pa EU mierīgi der arī ID karte, bez pases
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 1st, 2013 - 02:32 pm
kaada id karte? Latvijaa tagad taadas ir?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)