09 June 2013 @ 12:50 pm
 
vienmeer, kad es eju paartijot ar cilveekiem, sanaak taa, ka peec kaut kaadas pirmaas glaazes esmu tik iereibinaajusies un nogurusi, ka man nav ne mazaakaas veelmes risinaat sarunas, un tik reti sanaak, kad ir aizgraabjoshi cilveeki ar ko runaaties, un es nemaaku runaat par parastajaam teemaam. bet nedzerot mani vispaar paarnjem galeeja apaatija par to cik baros kopaa pavadiitais laiks ir shkjidrs un kaitinoshs savaa satura un dinamikas truukumaa. man biezhi ir taa, ka kad esmu izsmeelusi savus sociaalaas energjijas kraajumus, es vienkaarhsi seezhu un ar ironisku smaidu piipeejot veeroju savus biedrus, un mani urda garlaiciigs nemiers un veelme klusiitinjaam pazust, un mani paarnjem visaadas domas par to, kaa kaapeec vinji tik ljoti censhas, un ka vinji visi peec kaadiem 70 gadiem buus mirushi, un tas buus skumji un visiem buus vienlaga, un ka mees viens ar otru pa iistam nemaz nesaskaramies un neviens nevienu nezina.

vakar mees ar manu sarezhgjiito viirieti gaajaam uz chinatown paeest, vinjsh pasuutiija daudz greasy bekonus un piili un pork, un es milziigu porciju ar riisiem un tiigjergarneleem balkazhaanos melno pupinju meercee. mees seedeejaam pie maza galdinja shauraa restoraanaa un mums atnesa bezmaksas teeju, un vinjsh jokojaas ar viesmiili kjiinieshu valodaa. seedeet taadaa mazaa kjiinieshu ieskrietuvee ar vinju un eest bija ljoti labi. peec tam mees gaajaam pirkt cigaretes un vinjsh man nopirka saldeejumu, peec tam mees braucaam mashiinaa ar valjaa logiem ar saulesbirlleem uz aciim un skalji klausiijaamies bon jovi. taa bija viena no labaakajaam liidzshineejaam vasaras dienaam.

mans koleegjis dabuuja pa briivu shovakaram biljetes uz bon dzhoviju, un mees ar to koleegji un viirieti iesim shovakar klausiities.

es tagad seezhu recepcijaa un man gribas eest, un ir neliels dauneris, un veesi. man ir jaaizdara visaadas lietas, bet negribaas. un es gaidu kad atnaaks viirietis un runaas ar savu zemo un mieriigo balsi.
 
 
( Post a new comment )
K[info]rkktzd on June 10th, 2013 - 12:28 am
par pārtijošanu es tevi ļoti labi saprotu. man ir ļoti zems (netrenēts) sociālās enerģijas daudzums un kad tas izsmeļas es vairs nevaru neko. sēžu malā un dronēju
(Reply) (Link)