17 April 2013 @ 07:17 pm
cik nenoturiiga sajuuta  
vispaar ir gandriiz labi. es seezhu gultas malinjaa ar datoru kleepii, dzeru quadruple esspressos no lielas zilas kruuzes, klausos heavy drug uz repeat un rakstu savu teezi. mana teeze vispaar ir diezgan forsha, jo, lai arii saakumaa, i was confuse, un nesapratu kaadaa sasoditaa huinjveidaa language, reality, consciousness var apvienot vienaa splendidly coherent magnificent fundamental knowledge stuffs esejaa, tagad man absoluuti viss ir skaidrs un vakars. es juutos, kaa taas omuliigaas resnaas vistas uz laktas juunija vakaraa, kad zaalee ir rasa un lauku onkulji dzer spirtu un eed vaariitus kuuposhus kartupeljus ar dilleem, vistas kuraam vairs atliek tikai iemigt, no beerniibas. vai arii taa kaa es jutos kad man bija 22 un es seedeeju savaa vecajaa birmingham bedroom pavasara naktsriitos ap 4am, klausoties heavy drug un piipeejot siivas cigaretes tukshaa duushaa pie loga gaidot sauli. mieriigi un droshi, preciizi zinot, kas man jaadara, un paareejam esot pohujaa.
 
 
( Post a new comment )
[info]bordeaux on April 17th, 2013 - 09:40 pm
man tā nebija, bet tikko noskatījos mad men 4. sezonas pēdējo sēriju, kas bija tāda iedvesmojoša cheezy veidā, tad izlasīju šo, un man arī uzmācās tā nenoturīgā sajūta. a varbūt arī no tā, ka beidzot vakarā smaržo pēc pavasara.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 17th, 2013 - 09:54 pm
visticamaak deelj taa, ka smarzho peec pavasara, pavasara smarzha tik pat labi vareetu buut kaut kaadi magjiskie zvaigzhnju puteklji, kas pat nelielaas devaas, visu padara kriptisku un dreamy magical. bet vispaar baigi daudz visi man piemin to mad men, es vinju obligaati skatiishos peec dedlainiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bordeaux on April 17th, 2013 - 09:56 pm
man sākumā diez ko nepatika, bet tomēr noskatījos kādas pirmās piecas sērijas, un man ir nemode tomēr filmas/grāmatas pabeigt. nu, ja es noskatos pilota sēriju un nepatīk, tad gan neturpinu. nu lūk, un tā es tagad tad tikko pabeidzu to ceturto sezonu un vairs nezinu - iepatikās vai vienkārši pieradu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 17th, 2013 - 10:03 pm
ai bet taa jau ar visu dziivee:)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]paarejoshs on April 18th, 2013 - 02:44 am
Jaatzīst, ka tavi raksti (cik nu pāris ir izlasīti) man ļot atgādina Manfeldi. Gan stila, gan vārdu izvēlē. Negribu neko salīdzināt vai vilkt kritērijus,vienkārši man baigi patīk Manfeldes māksla,līdz ar to nevarēju šito nepateikt_
Prieks lasīt kautko tādu,kur privāti novērojumi 'pāraug' vairāk vai mazāk lasāmvielā arī citiem,turklāt ar 'rakstniecības' piegaršu :)
Keep on!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 18th, 2013 - 12:28 pm
paldies, to ir ljoti patiikami dzirdeet. es gan neesmu lasiijusi Mansfeldi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]paarejoshs on April 19th, 2013 - 11:42 pm
Savādi, ka neesi lasījusi Manfeldi.. Domāju tādā ziņā,ka parasti cilvēki kuri daudz (un labi) raksta,mēdz arī samērā daudz lasīt. Bet tas tā.
Andra Manfelde-diezgan pazīstama pēdējo gadu rakstniece, plašāku rezonansi guva ar savu autobiogrāfisko darbu 'Adata'. Ja nemaldos,viņai ir 2 vai 3 dzejoļu krājumi,kā arī īsa proza. (piem,'Ceļojums uz mēnesi')
Bija arī tā muzikāla izrāde pēc 'Adatas' motīviem,bet man viņa nepatika..
Iesaku pie izdevības iepazīties ar,ir vērts_
(Reply) (Parent) (Link)