22 March 2013 @ 10:04 pm
piektdienas vakara paardomas.  
man saap, kad cilveeki pret mani izturas saspiileeti pieklaajiigi un aloof, taa it kaa es buutu kaut kaads melnais vilks, kas kuru katru briidi vinjiem bruks virsuu, ja vinji netipinaas uz pirkstgalinjiem un zakjiishu actinjaam un vaalodziishu balstinjaam neteiks man visaadas superficial lietas. es tad ruugti pie sevis nodomaaju, ka vai tad es arii neesmu cilveeks.

man ljoti patika vaariit zupas vasaraa, un kad veel dziivoju pie mammas. man patika vaariit vistas zupu ar riisiem un daudz garshvielaam. un arii kad mees ar draudzeni dziivojaam lisabonaa. man patika vaariit pupinju zupu ar shkjinjkja gabalinjiem. es taa arii nekad neiemaaciijos vaariit savu miiljaako zupu borshkji un otru miiljaako zupu skaabu kaapostu zupu. bet es tagad esmu muljkjiiga vegjetaariete. bet ja man buutu kaads cilveeks, kam vaariit zupas, es vaariitu, un pati arii eestu. veel arii man ir zheel, ka es vasaraa needu mammas ceptaas kotletes.

kad uzkriit skumjas, kaa smags aizkars, ir taa, kad tu savaa nodabaa taisi jogu uz paklaajinja, un guli uz muguras lai taisiitu sveciiti, bet peekshnji uznaak zheelums un bezjeedziiba, un tu saljimsti un skaties griestos ar tumshaam aciim, kameer aiz loga shljakstot brauc mashiinas un kauc attaalas sireenas.

dazhreiz, kad man it kaa kaut ko gribas dariit, bet man ir dilemma, tad es sev saku, ka lai es beidzu maazhoties, ka labi zinu, ka to otru lietu nedariishu, lai beigtu par to domaat.

vieniigaas lietas, kas man patiik manaa istabaa, ir klaava elsberga dzejas kraajuminjsh, ko man maasa atdeva, kas staav uz suunu zaljas mazas biibeliites, ko man mamma iedeva. un mana gaishi peleekaa atlasiigaa sega.

es ljoti gribu kaut kur atrast un nopirkt gaishi peleeku vai gaishi zilu silk velvet dressing gown.

man beerniibaa bija melni mati, bet tagad izbaleejushi ruusgani gaishi bruuni.

es shonedeelj atcereejos, kaa, kad man bija 12 vai 13 gadi, man vecmaaminja no imantas biblioteekas atnesa lobsanga rampas reinkarnaacijas graamatu. un tur bija staasts par vientulju vecu seetnieku, kuram neviena nebija, vinjsh bija viens pats, un vienu dienu vinjsh redzeeja, ka diikjii ieluuzt kaut kaads beerns leduu, un vinjsh vinju skreeja glaabt un nomira (vai arii vinjsh vienkaarshi ieluuza diikjii), un tad tur aprakstiija, kaa vinja gars sevi veero no augshas, kaa morgaa pret vinja kjermeni pavirshi izturas. un vinju apraka, un vinjsh redzeeja, kaa vinju sagrauzh taarpi.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 23rd, 2013 - 01:11 am
Sis ir ta loti random, bet es tikai gribeju pateikt, ka es sodien vienu profesoru, kuru sauc Iain uzrunaju e-pasta par Ian. Un pec tam par to tris stundas besijos, jo tas bija pirmais e-pasts, ko es vinam vispar esmu sutijusi, un mums nakotne naksies sadarboties un es jau no pasa sakuma visu izpurgaju vinu nosaucot nepareiza varda. Tu par kaut ko tadu besitos/ ir sapratigi par ko tadu bedaties? Es vinam pec tam aizsutiju isu viena teikuma e-pastu ar atvainojos, netisam nepareizu uzrakstiju jusu vardu, bija gara diena.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 23rd, 2013 - 01:16 am
miiljais beerns, surely ka tas ir vispaar nekas. ljoti labi, ka aizrakstiiji iisu rindinju ar atvainoshanos, implying ka tas bija typo. un kas vispaar tas par vardu, pirmo reizi dzirdu. varu dereet, ka tas buus total endearing ice breaker, kad tiksieties. pie tam profesori to ar studentu un padoto vaardiem dara konstanti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 23rd, 2013 - 01:21 am
Phew, paldies! Es jau it ka zinu, bet sitadi sikumi reizem var izpurgat visu dienu, jo tu sac domat ka moska tas cilveks tagad domas, ka es esmu disrespectful vai pavirsa or sth. Un nu ja pilnigi weird vards, nesaprotu kapec tur vajadzetu but papildus i.

Un lol, ja es atceros, ka toreiz vasara Lindemanis mani atkal un atkal katra epasta sauca par Nore, lai ari es visulaiku parakatijos ka Nora and we were speaking on a daily basis :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 23rd, 2013 - 01:24 am
nu jaa (zaljaa limbazhu humpalu veikalinja paardeveejas balsii), tas profesors noteikti nav tik superficial un uppity, ka vinju kas taads satrauktu. varu dereet, ka cilveeki vinjam visu laiku paarsakaas, jo honestly tas nav nekaads normaals vaards. taa ka guli mieriigi.
mani mana lielaa priekshniece sauc par Mora
(Reply) (Parent) (Link)
vinsents[info]vinsents on March 23rd, 2013 - 11:57 am
(Reply) (Parent) (Link)