15 March 2013 @ 08:44 pm
piektdienas vakars  
cilveekus parasti par maz vai par daudz interesee tas pats kas mani. taapeec vai nu es vinjus garlaikoju, vai arii esmu paaraak nekompetenta, lai iesaistiitos diskusijaa. taapeec, manupraat, visproduktiivaakais un patiikamaakais sarunu veids ir graamatu lasiishana un pieziimju veikshana. manam praatam nav lielaaka prieka, kaa lasiit graamatas, un izlasot ieintrigjeejoshu teikumu vai paragraafu, veikt atbildes ierakstu blocinjaa.

nekas, ka tomeer, ja graamata ir paaraak lieliska, mani paarnjem neizsmeljamas skumjas par to, ka es nekad nevareeshu pa iistam diskuteet ar autoru. vieniigais viskumjaak, ja autors ir miris, kaada tad vispaar jeega pasaulei turpinaaties.
 
 
( Post a new comment )
cimone[info]cimone on March 15th, 2013 - 11:01 pm
es pirms pāris dienām izlasīju mazliet no tā, kā Anaisa Nina raksta par Džūnu Milleri. ir jēga pasaulei turpināties, lai turpmākie cilvēki varbūt daudz maz laikā apjēgtu, kādam garlaicīgumam viņi ir padevušies.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 15th, 2013 - 11:11 pm
ir jau ir, bet tomeer pastaav risks, ka vinjus neviens neatcereesies, un neliels bet substanciaals apskaidrotiibas dimantinjsh nogrims tumsoniibas dzelmees, kur neviens nekad nemeklees
(Reply) (Parent) (Link)
[info]kirkegors on March 15th, 2013 - 11:22 pm
nemāku garlaikoties, citi cilvēki ir visai interesanti, var, piemēram, paklausīties un tad jautāt, 'ko tu domā ar x?'

labākajā gadījumā, filozofija dod instrumentāriju, ar kuru kļūst iespējama iesaistīšanās jebkādas kompetences un specifikas sarunās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 16th, 2013 - 07:37 pm
nu jaa, bet mani kaitina, ja cilveeki nedomaa taapat kaa es, un mani neinteresee vinju maziskaas probleemas un bla bla
(Reply) (Parent) (Link)