29 January 2013 @ 11:28 pm
epifenomenaalaas anomaalijas  
nekas nav tik mierpilns un atbriivojoshs, kaa absoluuta apaatiska vienaldziiba, kas seko lielai shausmu anxiety un ruugtaam, darvainaam baileem. man taa bija, kad es shodien gaaju zem tilta.
es ar karstu skaudrumu un ruugtaam sausaam ogleem pilnu riikli apbriinoju visus gudros un ieintereseetos cilveekus, jo tas ir redzams, ka vinjiem nekaa netruukst. es savukaart nevaru nosleept visu to, kaa man iekshaa nav, un es nemaz necenshos.
man dazhreiz shkjiet, ka mana smadzenju elektrokjiimija ir tik demonstratiivi groteska, un tas vinju tik absoluuti sajuusmina un iedvesmo, ka vinjai tur ir sabuuveeti visadi dambiishi un plaani b entropijas attiistiishanai, pret jebkaadu konstruktiivu iejaukshanos.
 
 
( Post a new comment )
vinsents[info]vinsents on January 30th, 2013 - 06:42 pm
Manī ir iesakņojies aplams aizspriedums, ka patiesi gudrs cilvēks nemaz nevar būt "ieinteresēts". viņam pret visām lietām jāsaglabā tādu you don't say so attieksmi. un ja neredz, ka viss patiesībā ir hoax, tad nav gudrs. bet, ja pats būtu gudrs, tad saprastu, ka vieglāk dzīvot tad, ja esi kaut kur patiesi indulged.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 31st, 2013 - 02:17 am
bet es nesaprotu uz kaada pamata cilveeki dara lietas, it sevishkji gudrie cilveeki. tur jaabuut sirsniigai ieintereseetiibai dariit lietas, ja cilveeks ir tik gudrs, lai apzinaatos visu kaa hoax, bet tikuntaa dariitu.
(Reply) (Parent) (Link)