30 November 2012 @ 07:37 pm
 
es atvainojos, bet viss ir galiigaa dirsaa.
katru reizi, kad es iemiilos es paarbiidu meebeles.
man ir palikushas divas nedeeljas liidz dedlainiem, kameer man ir jaastraadaa 5 mainjas nedeeljaa un divas dienas jaaiet uz lekcijaam, un jaataisa group assignment ar totaalu stuck up iedomiigu Niich-zeenu, kursh neko nerubii, bet neklausaas ko paareejie saka, un stulbi krikshkjina pirkstus un domaa ka ir kaut kaads Mesija. man suuta no visiem galiem reekjinus, un mani terorizee par manu disertaaciju, un man filozofija ir kljuvusi tik pretiiga liidz kaulinju centriem, ka man gribas kaut kam spert. es zinu ka es par savu skolu sanjemshu kaut kaadu 2.2 vai 3 un braukshu atpakalj uz Latviju raveet bietes. visas manas izveeles ir bijushas kaut kaads horrific yolo.

bet tajaa vietaa, lai es naaktu maajaas un gremdeetos shajaas apaatiskajaas skumjaas, es ljoti speeji apzinaajos, cik tas ir neporduktiivi un veci.
taapeec es atnaacu maajaas, apeedu tomaatu zupu ar grauzdeetaam maiziiteem ar paprikas humusu, izpiipeeju cigareti un gaaju no sienaam berzt peleejumu un paarbiidiit meebeles.

katru reizi, kad es iemiilos es paarbiidu meebeles. jo vakar tajaa baaraa es runaajos ar vienu viirieti, kuram ir speeciigi pleci, taads deguns kaa tam viirietim no Miesassarga un sirsniigas zilas acis. vinjsh bija taads viirietis, ar kuru runaajoties, vinjsh izstaro smarzhiigu siltumu un velk tevi sev klaat ar katru minuuti. vinjsh nebija iipashi skaists un mees nerunaajaam par iipashi interesantaam teemaam, jo es nemaz nesadzirdeeju pusi ko vinjsh teica. bet beigaas, kad muusu draugu barinjsh gaaja maajaas, vinjsh mani ljoti cieshi apskaava un tas manaa novembra riteejumaa iedegaas kaa apzhilbinosha gaisminja visaa tumshajaa dziives blaakjii, es pie sevis domaas tajaa briidii pateicu ka vinju miilu. tad vinjsh mani ieseedinaaja taksii.

tagad es ieshu guleet siltaa midzinjaa, un celshos agri un savediishu savu dziivi kaartiibaa jaa.
 
 
( Post a new comment )
magnolia: lupas[info]magnolia on November 30th, 2012 - 11:04 pm
es neiemīlos, man uzreiz sāp. vēlāk sāp vairāk. nekā patīkama. tpc jāizvairās no tā visa, jo diezvai kādreiz kaut kas mainīsies.
(Reply) (Thread) (Link)
magnolia: lupas[info]magnolia on November 30th, 2012 - 11:06 pm
Ps.
kādi tur tauriņi..sāp paribē saules pinums, sāp vēders...priekš kam?!!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 30th, 2012 - 11:08 pm
Re: Ps.
hah, jaa nekaadi taurinji, dunchi!
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on November 30th, 2012 - 11:08 pm
man jau ar saap, jo zinu, ka nekas vairaak par disfunkcionaalu iemiileeshanos tur nebuus. un dazhreiz ir neiespeejami izvairiities, un tad ir vistrakaak.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia: lupas[info]magnolia on November 30th, 2012 - 11:13 pm
kādreiz taču varētu iznākt savādāk, mēģināts tik daudz reizes...nekā abpusēja. nekad. un, ja ir bijis drusciņ, tad ne vienlaicīgi un līdz ar to arī zaudēts pasākums. ai. liktens, vai? uztveres kļūdas?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 30th, 2012 - 11:35 pm
es tieshaam nezinu, visticamaak jau kaut kaada atgruushanaas, noluuku neskaidriiba vai konflikts varbuut
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia: lupas[info]magnolia on November 30th, 2012 - 11:41 pm
mhm ,tā mūžīgā atgrūšanās, kad pienākts tuvu. vajag ļoti gudru cilvēku, kurš spētu iziet tam cauri. bet tas jau mazreāli tādu satikt..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 30th, 2012 - 11:45 pm
es jau vairaak, kaa pieradusi sevi visur vainot, domaaju, ka pasham ir sevi jaasakaarto un sev jaaiepatiicina, lai vareetu citus laist klaat. pashai tas veel nav izdevies, driizaka otraadi
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia: lupas[info]magnolia on November 30th, 2012 - 11:49 pm
nu tā jau var kārtot sevi līdz bezgalībai. nu it kā jā, bet...nu reizēm tie citi palīdz sakārtoties... nezinu, es vispirms pielaižu klāt, pēc tam domāju, kas tas bija, bet tad jau par vēlu.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]bordeaux on December 1st, 2012 - 03:48 pm
Izlasīju 'kā tam vīrietim no Mērsraga'.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 1st, 2012 - 08:31 pm
nezinu kaadie tur tie Meersraga viirieshi lol
(Reply) (Parent) (Link)