07 November 2012 @ 07:49 pm
 
esmu izdzeerusi simts kruuziites teejas,

es atceros kaa beerniibaa laukos aiz kleets bija chupa ar malkas pagaliiteem un mums vinjas bija jaasamet shkjuunii. man patika ka laukos nebija nekaa no pilseetas kraasaam un plastmasas un paranoiskaas dzinjas nenosmeereeties.
laukos tu esi kaa maza bruuniiga lapinja starp visu paareejo bruuno un peleeko un dzelteno un oranzho un melno un zaljo dabu apkaart.
es metu smarzhiigaas smilshkraasas pagaliites peleekajaa kjeerpjainajaa shkjuunii, un biju shur tur nosmeerejusies ar zemi, un kaut kur bija ugunskurs un viss smarzhoja peec dumiem, un uz rokaam bija mazi pushuminji un skabargas, un man nekur nebija jaasteidzaas, un diena bija briiva kaa putninjsh.

esmu izdzeerusi kruuzeem teeju, un ciinos ar apzinju. vai juus maz to piedziivojat, cik gruuti ir koncentreet apzinju uz ilgstoshu domaashanu.
jebkuraa gadiijumaa, es juutos kaa es savas idejas kaa pagales metu shkjuunii prieksh ziemas, bet esmu slinka un apmaaniijusies ar pilseetas plastmasu un kraasaam un troksni, un vairs nespeeju viegliitinjaam un raiti dariit darbu. es slinkoju un valjojos un dzeru teeju visu dienu, shausmiigi.
 
 
( Post a new comment )
ena[info]ena on November 7th, 2012 - 11:23 pm
ES ARII. cetras dienas seezju pie darba, bet vislaik celjos no kreesla un eju mekleet ko padariit, un uzvaaru teeju un aatri izdzeru un atkal vaaru. tagad arii nupat uzvaariiju un rakstiisju liidz riitam, bet sen jau buutu pabeigusi, ja pusi laika nepavadiitu laistot pukjes vai skatoties griestos, aarpraats, kaa lai sevi ieliek raamjos, jau taa esmu iebarikaadeejusies maajaa un nelaizju sevi aaraa.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 7th, 2012 - 11:30 pm
man tas pats par iebarikaadeeshanos. es laikam pameegjinashu paarnest lasiishanu un rakstiishan uz publiskaam vietaam, kur nedaudz plashaaks, kaut kur kur var apzinjai ljaut elpot. lai tev veicas, es arii kaadu laicinju buushu augshaa, kameer peedeejie 3 teejas maisnji izbeigsies.
(Reply) (Parent) (Link)