22 October 2012 @ 07:07 pm
 
mani ir sanarkojusi visa taa shokolaade manaa ben and jerry's, taapeec, kameer es aaraa uz balkoninja kuupinaaju cigareti, man paarshalcaas klusa prieka vilnis.
man maajai ir kaadi 4 staavi vai 5, un man vinja atgaadina taas Njujorkas maajas, jo vinjai ir taas fire-exit kaapnes, un manam dziivoklim pieder shaurs balkoninjsh, bet visaa eekas garumaa. un tad taas kaapnes vijas uz leju, un pa kreisi ir liels semi-debeskraapis ar tumshiem stikliem, aiz kura no riitiem lec apbriinojama karsta oranzha saule, un tur ir vairaaki koki, kljavas, kas tagad ir gandriiz pazaudeejushas lapas, bet veel ir ljoti dzeltenas.

es tur piipeeju, un vienu briidi man apzinja iekrita kaut kur, taa, kaa kad tu domaa, un tikai peec paaris momentiem, attopies atkal pilnaa apzinjaa, un sajuuti lietas apkaart, nu tad kad aizdomaajas
un tad es attapos un izdomaaju, ka mans balkons ljoti piestaaveetu tam, ja mees ar skaisto elektrikji sadraudzeetos. es nevaru beigt uzsveert cik vinjsh ir skaists. jo vinjsh pat nav tik skaists, bet vinjam ir taada 30o gadu kaut kaada rotaljiiga, classy, puiciska, true kvalitaate. man tik ljoti sajuusmina taadi cilveeki, kas izskataas un visos savos manierismos ir tik magjiski wholesome!
ja mees sadraudzeetos, tad buutu pavasaris, un buutu silts, un es seedeetu uz balkoninja, tur ir taadas zaljas kastes viena uz otras sakrautas, kur var pieseest, un dzertu earl grey ar pienu un cukuru, un ar ciet aciim buutu paveersusi seju pret saulleektu, un man maigi apkaart dancotu mazs teju vasaras veejinjsh, smarzhotu peec ievaam. un mani tik ljoti fascineetu taads skats, kaa mans wholesome elektrikjis mani sauktu vaardaa, un es vinjam no augshas maatu, un tad vinjsh ar saviem smagajiem melnajiem zaabakiem, un svaigo seju un miiliigo zeena smaidu, uzskrietu pa taam kaapneem, man tas tik ljoti izskatiitos peec filmas, taadaam filmaam, ko raada, kad filmaas skataas par miilestiibu skumji vai satraukti varonji (jo muusdienaas neviens nekad pa televizoru neskataas vecas klasiskas filmas)
tad mees kopaa eestu brokastis un viss.

man dazhreiz nopietni un ljoti sviniigi shkjiet, ka es piedzimu, lai apbriinotu visus pasaules zeenus.
 
 
simfonija: shangri-las - give him a great big kiss
 
 
( Post a new comment )
magnolia[info]magnolia on October 22nd, 2012 - 09:27 pm
skaisti, citreiz dzīvē tiešām sanāk uzfilmēt filmu cienīgas ainas.
(Reply) (Link)