03 October 2012 @ 08:30 pm
 
Visu dienu noguleeju, pa vidu kaut kad skatoties pashu tragjiskaako sievieshu seriaalu Girls un eedot peanutbutter sandwiches un pesto sandwiches.
Tad es pamodos ap seshiem, un virtuvee bija Monika un Keitija, un Keitija gaaja uz randinju ar manu bosu Leniju, kas ir tik exciting, jo ja vinji appreceesies(un man taa totaali liekas, jo vinji abi ir tik quirky, intelligent and intense and beautiful), tad es buushu savedusi vinus kopaa!
Tad es gaaju garaa pastaigaa, un es visu sapratu. Es sapratu dazhas lietas, kas man paliidzees dziivot.
Maajup celjaa es iegaqaju lielajaa Tesco un nopirku pashu skaistaako pluumju kraasas luupeni, ljoti garshiigu kafiju taadu kaadu vaarot vinja ir creamy un garsho peec riekstiem. Tagad es kaartoshu un organizeeshu savu istabu.
 
 
( Post a new comment )
magnolia[info]magnolia on October 3rd, 2012 - 10:45 pm
:) kā sīkumi reizēm visu sakārto.
lūpenes un kafijas, un lūpas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 3rd, 2012 - 11:35 pm
taa ir, viss notiek pats no sevis, tas mani vienmeer paarsteidz, it kaa nemaz nebuutu noziimes, ko es pati daru lietu labaa
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on October 3rd, 2012 - 11:41 pm
o, taas ir vislabaakaas notikshanas.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]skaudri on October 4th, 2012 - 12:33 am
viss notiek pats no sevis!
bet īstenībā neliels izvēles moments tomēr pastāv, t.i. , vai nu mēs nobloķējam to, kas notiek pats no sevis, aizbildinoties ar aizdomām un bad infinity, vao arī esam atvērti tam, kas notiek pats no sevis un nejaucamies iekšā, jo neatbildot notikumam, mēs iejauktos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 4th, 2012 - 01:30 am
jaa, es gribeeju ieprieksh veel arii piemetinaat, pie taa, ka nekas nav jaadara, ka ir tikai jaasanjem.
vispaar jau ta sman ljoti atgaadina vienu no taam new age graamataam, ko kaut kad lasiiju, ka jebkura nepatiikama emocionaala sajuuta noziimee ka ir resistance pret to, ko pats esi prasiijis (apzinaati vai nee) kosmosam.
(Reply) (Parent) (Link)