29 May 2012 @ 09:00 am
 
“And so with the sunshine and the great bursts of leaves growing on the trees, just as things grow in fast movies, I had that familiar conviction that life was beginning over again with the summer.”
― F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby

Es juutos, kaa sapnii, jo dziive notiek, un man ir tikai jaapasaka 'jaa'.
Es vakar iegaaju dushaa, pie naktslampinjas sasmeereejos ar forsho Body Shopa shokolaades kreemu, un guleeju zem palagiem pie atveerta loga vasaras gaisaa. Es sapnjoju par mazu bezdzimuma cilveeku, kas veidoja kolaazhas par pasauli, un tas bija Jeezus atkal. Es sapnjoju par pasauli, kur saakumaa ir atbalss, un tad kaads to pasaka, Es saaku iet apkaart un skatiities apkaart, un visam pieskarties un jautaat, kas viss shis ir un no kaa tas sastaav, jo nekas tachu nav iists un taa kaa shkjita. Tad es pamodos pusnaktii, jo sirdsklauvju zeens atsuutiija iiszinju, ka shovakar mums buus jaaklausaas pop balaades un klasiskaa muuzika, jo vinjsh savu Led Zeppelin diskograafiju aizmirsa uz cita hard draiva. Es gaizgaaju atpakalj guleet. No riita pieceljoties, es atkal sevi atceros, un mana apzinja atgriezaas. Manu ideaalo vasaru es aizvadiitu zhvingulii.
Akdievs, paldies engjeliishiem, ka es leenaam saaku izzust un sevi vairs nepaziistu. Es izlasiiju internetaa, un tagad katru reizi, kad man ir karsta veeleeshanaas, es triis reizes piesaucu savu sargenjgjeli, un tad es klusu gaidu un klausos, vai es sajutiishu, ka vinjsh kaut kur virs manis lidinaas un man atbildees.
 
 
simfonija: led zeppelin - going to california
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on May 29th, 2012 - 11:25 am
ar sargenģeli var sarunāties, izmantojot svārstu, man to mācīja universitātē
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 29th, 2012 - 11:29 am
kaa to var dabuut gatavu? vinju svaarsta starp kaut kaadiem jautaajumiem uz papiira vai kaa? un ko var izmantot par svaarstu?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 29th, 2012 - 11:31 am
gredzenu var iekārt diegā, tas ir legit svārsts. vajag vienoties ar sargeņģeli par to, uz kuru pusi griezties svārstam būs 'jā' un uz kuru 'nē' un tad var jautāt, tā teica ilze buša.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 29th, 2012 - 12:08 pm
cool, es taa shovakar pameegjinaashu. tev pashai izdevaas?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 29th, 2012 - 12:19 pm
es nemēģināju, vienīgi tur lekcijā/seminārā ar svārstu skatījos kkādas āderes, bija tāds mazliet creepy moments vienā brīdī, kad tāda sajūta, ka to svārstu kkas vilktu pie zemes kā magnētiski gandrīz, nu, like, ka viņš nevis karājas tajā diegā, bet tiešām kādu brīdi stāv ieslīpi nostieptā diegā noraidot gravitācijas likumus, tas bija totāli traki un biedējoši
(Reply) (Parent) (Link)