28 April 2012 @ 05:36 pm
 
man dazhreiz shkjiet, ka esmu kaut kaa ieslodziita, daljinjaa no manis no dveeseles dazhaados pagaatnes sturiishos un es leenaam izgaistu liidz kaadu dienu paliks tikai chaula un man viss buus pilniigi vienalga.
atceros, kad man bija 17 vai 18 un peec 12.aas klases mees ar daudzeni bijaam helsinkos uz kaut kaadu metaala festivaalu kur mes satikaam to blondo dzheku no apokaliptikas un es vinjam teicu 'you're so great' un mees vinjam abas iedevaam miilestiibas veestules un mees palikaam kempingaa netaalu no pilseetas centra un tur bija ljoti zaljsh, un blakus ezers un mees teltii kjikjinaajaam jo blakus teltii bija zeeni un mees ar vinjiem sadraudzeejaamies un speeleejaam veelaak pasleepes un tur bija nojumiite koka ar galdiem un izlietneem metaala un mazaam rinjkjiishpliitinjaam un mees tur vaariijaam riisus un auzu paarslas un es biju panjeemusi liidzi vecmaaminjas kazenju ievaariijumu un mees no riita astonjos svaigai sauliitei starp kljavaam rotaajoties un miglinjai gaistot veesumaa eedaam to karsto riisu putru ar kazenju ievaariijumu un man tas shkjita garshiigaakais eediens pasaulee un viss bija tik pilns dziiviibas. vakaraa mees vieteejaa veikalinjaa nopirkaam mezha ogu sidrus, atsitaam korkjiishus pret kaut kaadu metaala ielas norobezhojumu jo mums nebija pudelju attaisaamaa un pudele bija sakratiijusies un sidrs izshaavaas kaa shampanietis un rieteeja saule un saaka kreeslot, mees dzeeraam sidru un uz mana pleijera klausiijaamies muuziku un kempings bija diezgan patukshs un mees tur stundaam vazaajaamies apkaart smiedamaas. un tur bija beernu speeljlaukums ar shuupoleem un mees tur shuupojaamies un tad draudzenei zvaniija mamma un vinja pagaaja nostaak ar vinju runaat, un es viena paliku uz shuupoleem un klausiijos savaa walkmenii kaut kaadu creed disku ko biju nopirkusi hmv veikalaa ar 3 for 2 atlaidi. kokos shalca veejsh un saule jau bija ljoti zemu un bija vairaak kreesla un zilgans silts vasaras gaiss un es leeni shupojos un saaka skaneet 'who's got my back' ar tiem indiaanju chantings un es biju jau apreibusi no taa sidra un es leeni aizveeru acis un man shkjta ka es lidoju un man bija tik speeja apskaidriiba par to ka esmu patieshaam laimiiga, ka es esmu jauna un ka man ir visa dziive priekshaa un ka viss buus satriecoshhi un es jutos tik absoluuti briiva un laimiiga ka man paarskreeja skudrinjas un es gribeeju lai laiks apstaajas un vinjsh apstaajaas un tajaa briidii es biju viss.

tagad esmu palikusi chaula.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 28th, 2012 - 08:22 pm
smuks ieraksts
(Reply) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 28th, 2012 - 08:23 pm
Re: smuks ieraksts
man šāda tipa ieraksti vienmēr asociējas ar šo dziesmu
(Reply) (Parent) (Link)
zan[info]zan on April 28th, 2012 - 11:20 pm
es nez, vai tā varu apsolīt, bet varu pastāstīt.
visu laiku likās, ka labākais ir pagājis un viss būs tikai sūdīgāk, bet kaut kā es nonācu līdz šodienai un pilnīgi godīgi šķiet - time of my life. nekas īpašs it kā nav noticis, nekas man nepieder, un nekas it kā nav mainījies, viss patiesībā vēl joprojām ir sapisti un stulbi (and so am i), bet man ir miers, man pietiek ar to, kas man ir, man ir plāns un es negribētu būt nekur citur.
tā ka var gadīties, ka viss mainās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 29th, 2012 - 07:54 pm
well, you deserve this, bet man nekad nav labas attieciibas bijshas ar plaaniem, un man vinju vienkaarshi nav un centiibas man arii nav ne kripatinjas. es jeibogu gribu mosh vienkaarhsi atrast kadu parastu viirieti appreceet, lai vismaz nav par naudu jaadomaa un kljuut par maajsaimnieci.
(Reply) (Parent) (Link)