28 March 2012 @ 10:18 pm
 
man ir lielas probleemas ar to kas ir iists. dazhreiz neko nevaru padariit, jo man ir jaagaida kaut kaada sajuuta no kuras atsperties un atrast kaut mazinju jeegu.
tad dazhreiz seezhu ar kruuzi rokaas, tvaiki kuup priekshaa aciim skatoties aaraa pa logu, un pacietiigi gaidu, kad praataa iedegsies siiks centrinjsh un
jo man vienmeer paskrien biezhi dziive gar aciim, dazhaadaas variaacijaas, dazhreiz vinja ir neredzama un gaida, kad es kaut ko redzeeshu vai uzburshu no zila gaisa. un kameer vinja tur skrien, nevaru neko padariit, tur paklabinaat datoru vai lasiit kaut kaadu onkuli vai uppity feministi vai iet iznjemt dreebes no veljasmashiinas, pirkt toletes papiiru vai atbildeet veestules. NEVARU ok.
man taa dziive skrien prieksh aciim un tur viss shkjiet tik zviiguljojoshi reaalaaks un galvenokaart svariigaaks, atceros visaadas detaljas, veru kreliites uz dziives diedzinja un negribu tur saveert visaadas nesmukas garlaiciigas huinjas. man jau nebuutu nekaadu probleemu. mana vieniigaa probleema dziivee, jebkad, vispaar, ir panskas bailes no kljuushanas par nabadziigu sievinju vienistabas dziivoklii ziepniekkalnaa. gribu daudz naudu lai man nebuutu jaatlicina kaut sekunde realitaatei. dziivotu kaa karalis savaa baltajaa maajaa uz videeji augstas klints pie okeaana, ar savu daarzu un savaam peonijaam un braukaatu apkaart un viss buutu mesmerizing, intoxicating
i feel so restricted
 
 
simfonija: isis - weight
 
 
( Post a new comment )
magnolia[info]magnolia on March 29th, 2012 - 11:45 am
esmu stipri tuvu tam "par nabadziigu sievinju vienistabas dziivoklii ziepniekkalnaa". esmu 1ist dzīv.aagenskalnaa-tornkalnaa. kjikjinu.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 29th, 2012 - 04:28 pm
nu es jau arii, tik man pat veel nav vesela dziivoklja vienkaarshi istaba
(Reply) (Parent) (Link)