28 March 2012 @ 04:45 pm
 
ir tik viegli, kad kaut ko 'vajag' dariit, jo tad tas, ko 'gribas' dariit nejucina praataa. ziemaa biju plaanojusi peedeejo vasaru pirms skolas beigshanas pavadiit latvijaa kaut kur laukos vai pludmalee lasot daudz graamatas un esot mieriigai un eedot peetersiljus un tomaatus. bet tagad zinu, ka man iekshaa tad buus drausmiiga kauchuka bumbinja, kas man sitiisies pa visu kjermeni un galvu un viss miers buus kaa kaut kaadas kjeedes ap margrietinjaam. ir tik viegli, kad nav nekaadas jaunas pieredzes whatsoever, jo tad neuzzini jaunas un jaunas perspektiivas, kur taa sasodiitaa kauchuka bumba atkal grib aizskriet.
shis ir pilniigi bezjeedziigi. ja domas traucaas aatraak par mateeriju tad ko gan gribeet. es tak zinu, ka kameer paspeeshu iztaisiities un kaut kur aizbraukt kaut ko dariit, ko kaadaa mirklii izdomaaju, man jau buus saradushaas simts jaunas veelmes un galameerkji, un tas buutu nelogjiski un dumji turpinaat iesaakto ko man vairs negribas. what is the meaning of this?
man dazhreiz tieshaam sveeti shkjiet, ka dziives vieniigaa jeega kas ir truly feasible sleepjaas nevis lietu dariishanaa, bet gan fantaaziju gjenereeshanaa, graamatas, gleznas, muuzika the whole lot, viss paareejais ir achingly bummerous
 
 
( Post a new comment )
magnolia[info]magnolia on March 28th, 2012 - 08:32 pm
man ir mērķis šovasar sapelnīt daudz naudas un atdot parādus. hi hi. un sapnis, kurš sirdi plēš,-gribas pavasari Londonā. bet nu šis dēļ tām finansēm ies secen..:( un arī dēļ tā, ka ir beidzies/pārtraucies viens skaists stāsts, kur man un ar ko kopā Londonā būt. Īriju arī varētu. ek. lai arī simts mārciņas zeķē man ir... esmu nospiedusi pauzi. redzēs, ko šis sapnis darīs nākampavasar...
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 28th, 2012 - 08:56 pm
vakar atgriezos no ciemoshanaas londonaa un tur bija ljoti skaisti, saulains un upe, balozhi un saulesbrilles un siiki soho restoranchiki. man arii gribeetos tur padziivoties taadaa epicentraa, tur tik daudz ljoti skaistu cilveeku un dziiviiguma, skola citur pa kaajaam maisaas.
well, ja tev tas staasts potenciaali tik paartraucies, tad visaadas iespeejinjijas veel ir. par iiriju nezinu, man taa pati londona shkjiet paaraak smuka lai brauktu kur citur, bet droshi vien ka galu galaa visas taadas idejas ir veertiigaakas vinju realizaacijaa vairaak
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on March 28th, 2012 - 09:07 pm
Londona ir ideja, kas sauc un sauc un es to arī pa brīžam realizēju. Man tur reiz aizbrauca dzīvot viena mīļa draudzene. Vienreiz es aizbraucu turp aizvest viņas mammu, otreiz aizbraucu ar kolēģīti, arī jauki pablandījāmies, bet nu arī bija kur nokrist pie minētās draudzees uz dīvāniņa. trešo reizi aizbraucu pie viena īpaša cibiņa, sagadījās tā, ka ļoti jauki pie viņa padzīvojos. bet noteikti jābūt vēl citām reizēm, jo katreiz ir sajūta,-esmu uz brīdi atgriezusies mājās. diezgan sarežģītās priekš manis, jo man ir grūti ar orientēšanos un ENG, tādēļ vajag kādu komandas biedru. arī tāpēc, ka tur ir tik daudz iespaidu skaistu, ka uzreiz gribas kādam to pateikt vai sajust tos reizē. tā kaut kā.:) vienai būtu skumīgi.

kur Tev tā skola UK?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 28th, 2012 - 09:15 pm
ljoti likteniigi, ka tev tik daudzi gadiijieni tur aizbraukt bijushi, vinja tevi tieshaam sauc:]
esmu birmingemaa, lai arii te ir diezgan ok, taa jau ir, ka vajag kaadu kompanjonu lai ir centrs uz ko nofokuseeties un labi iedziivotos vietaa. esmu tur arii daudzreiz pabijusi un saakotneejaas londonas bailes paargaajushas, so apsveru varbuut peec skolas braukt pie maasas tur dziivot, tad vari braukt ciemos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on March 28th, 2012 - 09:22 pm
feini, tā ir laba vieta, kur dzīvot:) tur ir daudz vielas dzīvošanai. paldies, varbūt arī aizbraukšu, ja vien dzīve, kas tik ātri mainās šogad, neizdomās savādāk!
(Reply) (Parent) (Link)
roskild[info]roskild on March 28th, 2012 - 10:22 pm
birmingema un notingema ir manas favorītes, varbūt tāpēc, ka dzīvoju starp abām. bet notingemā man ir tāda sava sajūta un patikšana. tas ir kaut kas cits pavisam.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 28th, 2012 - 10:35 pm
biju paarlieciibaa ka tu dziivo kaadaa blissfull latvijas dabas vietaa! jaa birmingema ir comfy, bet man pietruukst tiltu. no notingemas atceros vien taadu iestaadiijumu kaa rock city vai kaa un taadu patiikamu skveerinju ar senaam eekaam
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on March 28th, 2012 - 10:49 pm
a man likaas, ka juus abas esat viena un taa pati persona un citi virtuaali maldi.:)
(Reply) (Parent) (Link)