30 January 2012 @ 11:36 pm
 
viss ko es veelos ir izlaist matus, ieteerpties garaa pliivojoshaa viegla ziida naktskreklaa, tad ap vasaras saulgriezhiem dojot cauri glaasmainai ziedu pljavai nenosakaamaa dienas laikaa kad saule ir zemu un gaiss ir veerties klusos ziedputekshnjos, liidz no zvaigzhnjotaam debesiim nolaistos citplaneetieshu kugjis, pazinjojot ka tagad visi lieliskie cilveeki tiks aizvesti uz skaisto utopisko nesabojaataas zemes multidimensionaalo versiju
 
 
simfonija: reese witherspoon - wildwood flower
 
 
( Post a new comment )
[info]safe on January 31st, 2012 - 01:52 am
bet kas būs, ja viņi izvēlēsies tos cilvēkus, kurus tu neuzskati par lieliskiem, bet viņi gan?
vai arī, ja nu tie lieliskie cilvēki negribēs būt ar tevi tur kopā?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 31st, 2012 - 02:03 am
well, to ierakstu neveidoju taa apriori ka mani arii njemtu obligaati liidzi, mieriigi arii vareetu buut domajusi taa, ka tad vinji aizlidotu ar visiem krutajiem cilveekiem un es mazohistiskaa saldseeriibaa piekljautos zemiitei un raudaatu
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh: cloudz[info]french_mime on January 31st, 2012 - 02:28 am
tev vispār kāda dziesma no LDR jaunā albūma patīk?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 31st, 2012 - 02:33 am
veel neesmu visu noklausiijusies, bet vispaariibaa man vinja pati ne iipashi patiik, vieniigais kas man tieshaam patiik ir varbuut ne pat dziesmas bet vinjas balss solely (apart from live)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh: cloudz[info]french_mime on January 31st, 2012 - 02:40 am
nu labi
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on January 31st, 2012 - 02:41 am
tev patīk the black keys?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 31st, 2012 - 02:45 am
o jaa, very, it sevishkji lirikas. a tev aptika tas ldr albums? veel gribeeju piemineet ka man patiik arii tikai dziesmu nosaukumi
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on January 31st, 2012 - 02:49 am
man patīk dziesmu nosaukumi arī.

man liekas tas albūms ir tukšs no vienas puses, tāpat kā lielākā daļa matērijas. tajā pašā laikā tur ir savi hooks. bet manuprāt ne tik lielā mērā kā video games. es nemāku to labi artikulēt, bet man patīk viņas apātija un tas, ka viņa ir an insult to feminists. man nepatīk, ka visi viņai piesienas.

black keys ir legend wait for it dary!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 31st, 2012 - 02:56 am
jaa, man arii patiik taas pashas lietas, vinja ir mazliet tieshaam psycho. bet nu man paliek taads iespaids, ka vinja taapat kaa vinjas visas ir kljuvusi par kaut kaadu iluminati produktu mazliet
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh: quantum entanglement[info]french_mime on January 31st, 2012 - 03:13 am
jā viņa ir diezgan traģiska, bet tādā labā veidā, es tikai nevaru saprast vai viņa nes arī kaut kādu ziņu vai arī vienkārši indulgo tajā, ko viņa pārstāv un es tikai interpretēju. the point is, she can be whoever the fuck she wants! man liekas bieži feministes brauc virsū un kritizē sievietes daudz vairāk, nekā vīriešus.

"I don't care that she's a nervous live performer - it's hardly surprising given the barrage of attacks she has already faced. Oh, and I certainly don't care whether or not her lips are enhanced by collagen. It's somewhat disturbing that only female singers ever face this kind of harsh scrutiny, but otherwise it's irrelevant."
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 31st, 2012 - 03:57 am
oujē, es arī gribu kontributēt offtopikam:

man par lanu del rey ir tieši tik vienalga, cik vienaldzīga viņa generally izklausās savās dziesmās, kuras man šķiet pārāk vienveidīgas, lai es tās patstāvīgi klausītos. tb, tās var paklausīties, ja skan, un tās ir puslīdz ok, bet noteikti nebūs tā, ka man kkad ienāks prātā - o, jāpaklausās tagad lana del rey.

she's pretty and has a nice voice, bet mani neaizrauj, neinteresē klausīties vienā piegājienā vairāk par vienu dziesmu, jo tās ir tik vienādas. (es gan neesmu ielādējusi disku tieši šī iemesla dēļ, bet esmu noklausījusies viņas youtube channel listi un vnk visādas youtube atrodamās viņas dziesmas viena vakara garumā, un tas nav spējis man likt gribēt mūsu starpā ko vairāk, hahah)

es gan nesaprotu, par ko viņai uzbrukt vai piesieties, jo viņa ir tāda ļoti mūsdienīgi stilīga, ne? vai arī es kko esmu pārpratusi par to, kas ir stilīgi
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh: cloudz[info]french_mime on January 31st, 2012 - 01:00 pm
mūsdienās stilīgi ir daudz kas, atkarībā kādās aprindās tu apgrozies. man likās, ka botulīna injekcijas ir stilīgas tikai starp pusmūža tantēm, kam bail novecot un plejboja zaķiem. vismaz es neesmu sastapusi nevienu pazīstamu cilvēku, kas domātu, ka tas ir stilīgi. bet mans punkts bija, ka viņa ir mūziķis galu galā, tāpēc tas nav tik būtiski, katrā ziņā tāpēc viņu nevajadzētu sist pie krusta. man vienmēr liekas, ka par izskatu piesienas tikai sieviešu mūziķiem, piemēram man besī, ka visi saka ka adele ir resna un saka ka viņai vajadzētu būt tievākai. yeah so what she's fat, she's an artist?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 31st, 2012 - 03:47 pm
Ah, nu, mana doma bija more like par general stilīgumu, es nemaz nezināju, ka botulīna injekcijas actually ir iejauktas. I don't really care, jo es mūziku klausos mūzikas dēļ, un ļoti bieži pat nezinu, kā izpildītāji izskatās. Bet nav jau brīnums, ka par izskatu piesienas tikai sievietēm, it's this fucking patriarchal society we're living in that is at fault, it's just stupid. Like, tas džeks, kas dzied dziesmu fuck you arī ir resns, bet viņam neviens neko par to nesaka, so why should they bother adele like that, she's awesome the way she is. So, yeah, agreed.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on January 31st, 2012 - 01:04 pm
well, man vienkaarshi shkjiet ka cilveekiem nepatiik jebkaads fakeness un vinji grib lai vinja buutu ka kaut kaada laura maarlinga or smth, bet no otras puses jeez, vinja tak ir maaksliniece, tad arii vinjas izskatu un visu vareetu uztvert kaa maakslu, gleznaam neviens nepiesienas, ka vinjas ir paaraak abstraktas. bet nu jaa, man tas albusms veel jaanoklausas, esmu dzirdeejusi tikai video game,s bron to die un 100 dollar bill.
(Reply) (Parent) (Link)
Come closer[info]nefolk2 on January 31st, 2012 - 10:00 am
))
skaisti. lai izdodas!
(Reply) (Thread) (Link)
: dignified and old[info]methodrone on January 31st, 2012 - 01:08 pm
Re: ))
jaa, viss uz to ljoti iet, hah
(Reply) (Parent) (Link)