21 Maijs 2008 @ 15:54
 
Jelgavā uzradusies agresīva varmāka, kas jau uzbrukusi vairākiem iedzīvotājiem. Izrādās, ka līdzīgi uzbrukumi jau tikuši veikti pirms diviem gadiem.
Tāpēc pašvaldība izšķīrusies par soli - uzlikt brīdinājuma zīmi.
Kā atzinusi kāda pilsētas iedzīvotāja, kas 9.maija rītā zvanījusi likumsargiem un sūdzējusies, ka vārna centusies ieknābt viņai galvā. Līdzīgi piedzīvojumi bijuši vēl diviem cilvēkiem, tāpēc policija devusies aplūkot notikuma vietu. Vārnu gan tur neesot izdevies ieraudzīt.

 
 
( Post a new comment )
[info]superkiki on 21. Maijs 2008 - 19:23
mēs arī gājām meklēt to vārnu ,jo tur netālu bieži uzturamies, bet šī mums neparādījās. es nesaprotu - kāpēc Jelgavas dome nevar vienkārši norīkot kādu cilvēku ,kas vienu dienu nosēž psihenes tuvumā un nošauj to vārnu uzbrukuma mirklī.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
a g n e s e[info]melodija on 22. Maijs 2008 - 15:16
njā, nabadziņš nosēdētu visu dienu un nekā. :) varbūt tante Ludmila vienkārši pārāk tuvu dzīvo Ģintermuižai :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
zane[info]lidot on 23. Maijs 2008 - 11:18
šito man arī viens orintologs pateica - ka var jau būt, ka tā vārna psiha,bet, ņemot vērā, kādā rajonā viņa apmetusies, var gadīties, ka tie ir paši psihie, kas viņai tādu reputāciju sataisījuši. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
a g n e s e[info]melodija on 23. Maijs 2008 - 11:42
mēs vakar vakarā skrējām tieši pa Rūpniecības ielu garām pagriezienam uz psiheni un pēkšņi kāda vārna nežēlīgi iebrēcās. :D sasmējāmies- ka tik galvā neieknābj :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
zane[info]lidot on 23. Maijs 2008 - 11:19
kāpēc nošaut?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
a g n e s e[info]melodija on 23. Maijs 2008 - 11:43
to es arī nesaprotu, kāpēc, kā kāds dzīvnieciņš (šajā gadījumā putniņš) sāk traucēt, tā uzreiz jāpieiet ar tik radikālām metodēm - risinājums vienmēr tiek ieteikts viens - iznīcināt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
zane[info]lidot on 23. Maijs 2008 - 11:49
es jau sākumā gribēju rakstīt tam cilvēkam: "pašu tevi nošaut!", bet tad nolēmu vispirms labāk ļaut, lai pamato savu nostāju.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)