Chow Mein and a pint of booze - uzmini nu

About uzmini nu

Previous Entry uzmini nu14. Apr 2009 @ 22:09 Next Entry
kas notiek mūsu valstī, ja tu nevari turēt beku biksēs un vecāki neatbalsta tavas donžuāna izpriecas? ļaunākajā gadījumā tu norauj triperi un pa kaklu no meituka tēva. bet mazo draudziņ, zini, kas notiek, ja neklausi vecākus un kniebies bez vecāku atļaujas islama valstīs? otrreiz noteikti negribēsi

talib.jpg

бойцы движения "Талибан" казнили девушку (19) и её молодого человека (21) из деревни Хаш-Род, вознамерившихся пойти против воли родителей и пожениться. Влюбленная пара сбежала из деревни после того, как родители запретили им встречаться друг с другом. Талибы поймали беглецов и расстреляли их рядом с местной мечетью по требованию местного муллы.
(esi tiesīgs spriest?)
From:[info]esinja
Date: 14. Aprīlis 2009 - 22:34
(Link)
tikai nesaki, ka tas kaut kad tagad noticis?
[User Picture Icon]
From:[info]mazheks
Date: 14. Aprīlis 2009 - 22:46
(Link)
šodien, Time: 10:37 pm
From:[info]esinja
Date: 14. Aprīlis 2009 - 22:53
(Link)
bļeģ. rokas nolaižas. debīlie apdauzītie musulmaņi.
[User Picture Icon]
From:[info]kugis
Date: 14. Aprīlis 2009 - 23:31
(Link)
Eh... Tie nav musulmaņi, tb., ir, bet ne tādi kā lielākā daļa. Tas ir ultra ortodoksāla sunnītu atzarojuma partija, kas savā despotismā un viduslaiku domāšanā turpina pārsteigt vairums citu musulmaņu.

Nevajag visus pēc vienas šnites mērīt.
From:[info]esinja
Date: 14. Aprīlis 2009 - 23:39
(Link)
Bet nu cik tad viņu ir, ka neviens nedara neko, lai šitādas huiņas nebūtu??? Tas viņu despotisms ir tikpat ļauns, kā citu vienaldzība pret šo faktu.
[User Picture Icon]
From:[info]kugis
Date: 14. Aprīlis 2009 - 23:43
(Link)
Šeit skaidrojums ir ļoti garš un ģeopolitisks.
From:[info]artursp
Date: 15. Aprīlis 2009 - 01:19
(Link)
Tak ej un dari kaut ko! :D Pastāsti viņiem, cik pie mums te viss ir forši un pareizi un ka viņiem noteikti arī tā vajag. Ja tiešām gribi kaut ko mainīt, tad šī nu galīgi nav īstā vieta.
From:[info]esinja
Date: 15. Aprīlis 2009 - 07:34

PTZ.

(Link)
Ja manos spēkos būtu ko darīt, es arī darītu.
[User Picture Icon]
From:[info]stepes_vilks
Date: 15. Aprīlis 2009 - 10:49
(Link)
Nedomāju, ka humānā katastrofa Irākā, ko radīja ASV ar savu iebrukumu, ir patīkamāka par šo noziegumu. Var jau runāt, ka ASV, tas sanāca "netīšām", bet ir jāatbild par savu rīvību. Un te var piesaukt visas pasaules lielvastis. Jāvaino ir vara, nevis kultūra.
From:[info]esinja
Date: 15. Aprīlis 2009 - 11:14
(Link)
es jau saprotu, saprotu.. bet nu šitais viss man liekas tik nenormāli nežēlīgi un tik nepareizi un ... nu bļeģ nu, es gribu ticēt ka īsta mīlestība var uzveikt visu.. izrādās, ka tā ir pieveicama pavisam elementārām metodēm un neviens neko tur nevar mainīt.
[User Picture Icon]
From:[info]stepes_vilks
Date: 15. Aprīlis 2009 - 11:18
(Link)
Man tas arī šķiet šaušalīgi. Rietumvalstis te varētu (varēja) ļoti daudz ko darīt, bet ar savu nolādēto "karu pret terorismu" tās situāciju padarīja tikai vēl ļaunāku. Pakistāna pamazām kļūst par šariata tiesu kontrolētu valsti...
From:[info]esinja
Date: 15. Aprīlis 2009 - 11:21
(Link)
nu no diviem ļaunumiem šamās izvēlējās to, kas nes mazāko pašām.
[User Picture Icon]
From:[info]stepes_vilks
Date: 15. Aprīlis 2009 - 11:27
(Link)
Īstermiņā varbūt. Bet ilgtermiņā tās ar šādu politiku dzemdina tūkstošiem islamistu zombiju, kuru ģimenes ir cietušas kara un apspiešanu rezultātā, un vainīgā vārds viņiem visiem ir skaidri zināms. Pat, ja Amerika kļūs par cietoskni, kur netiek šie zombiji, viņi uzbruks Eiropai.
Nevar, sējot naidu, gaidīt izplaukstam mīlestību.
From:[info]esinja
Date: 15. Aprīlis 2009 - 12:14
(Link)
ASV nekad nav domājusi ilgtermiņā. Vispār ir tik daudz lietas, kas sāp kaut vai tāpēc, ka neko tur nevar mainīt ne viens, ne tūkstotis cilvēku.. nākas vnk samierināties, ka pasaules politikā ir tāpat kā jebkurā valstī atsevišķi. visa vara pieder saujiņai cilvēku, kas manipulē un visādi reipo visu atkarībā no noskaņojuma vai izdevīguma vai vnk piķa dēļ.
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 16. Aprīlis 2009 - 18:44
(Link)
Ko tu esi darījusi, lai īstenticīgais katolis Kazimirs Līvānos par laulības pārkāpšanu nenogalinātu savu Broņislavu? Un ko kā pareizticīgā esi darījusi, lai apturētu Permas apgabalā to maniau, kurš bija iedomājies esam Dieva zobens un šķērda visu pagājušo gadu pārāk uzkrāsotas meitenes, kuras šim šķita pārāk grēcīgas? Stulbie kristieši, kuri neviens neko nedara, lai šādas hiņas nebūtu! Un tava vienaldzība pret šādām kristiešu izrīcībām ir tikpat ļauna, kā puritāņu despotisms. :P
From:[info]esinja
Date: 16. Aprīlis 2009 - 18:47
(Link)
Mana vienīgā reliģija ir sex un tās dēļ es esmu ļooooooti daudz ko izdarījusi. So, mana sirdsapziņa ir skaidra, kā bērna asara :PP~~~~
From:[info]shi
Date: 14. Aprīlis 2009 - 22:58
(Link)
pipec
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: 15. Aprīlis 2009 - 09:35
(Link)
Laikam beidzot ziņa,kas priecē par to,ka tomēr Latvijā viss nav tik slikti
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: 15. Aprīlis 2009 - 12:32
(Link)
Tas vēl ir sūds. Nāk prātā tādas ziņas kā talibi aplej ar skābi skolnieces, jo meitenes taču uz skolu nedrīkst iet. Vai, piemēram, sievietes grupveida izvarošana un pēc tam nogalināšana pēc kuras nogalinātās sievietes ģimenei jālūdz piedošana, ka viņu meita "bijusi grēcīga un sakārdinājusi vīriešus".
[User Picture Icon]
From:[info]dubultnieks
Date: 16. Aprīlis 2009 - 11:11
(Link)
Sounds like plan.
(esi tiesīgs spriest?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba