|
[Sep. 19th, 2009|12:47 am] |
kā atbraucu, ja neskaita, ka skola iegruzīja pēc pilnas programmas, es izklaidējos ar jūras dzīvniekiem – moulles, noix de Saint Jacques (pazīstami arī kā scallops), austeres (tirgū nenormāli lētas un gardas), krabju spīles, clam'i, un visi citi zvēri, bet whelki (http://en.wikipedia.org/wiki/Whelk) man neatdodas – trīs reizes sagāja gumijā!
|
|
|
Comments: |
| From: | punkts |
Date: | September 19th, 2009 - 09:30 am |
---|
| | | (Link) |
|
es arī vakar šitādus ēdu. esot lasīti bauskā
From: | (Anonymous) |
Date: | September 25th, 2009 - 06:14 pm |
---|
| | porksnail | (Link) |
|
mazos vāra 8 līdz 10 minutes, lielos - 15 līdz 20 vēl lapāk ir tvaicēt spiediena katlā mēs te tipa esam darījuši tā, ka sagaida kamēr ūdens (arvaibez garšvielām) uzvārās, ieliek katjolā ķīniešu bambusa tvaicējāmās cibas ar gliemežiem, uzpiļī vāku laiks šitādā manierē, protams, 2 - 3 reizes īsāks | |