mazaa_mija - [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 19th, 2009|12:47 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā atbraucu, ja neskaita, ka skola iegruzīja pēc pilnas programmas, es izklaidējos ar jūras dzīvniekiem – moulles, noix de Saint Jacques (pazīstami arī kā scallops), austeres (tirgū nenormāli lētas un gardas), krabju spīles, clam'i, un visi citi zvēri, bet whelki (http://en.wikipedia.org/wiki/Whelk) man neatdodas – trīs reizes sagāja gumijā!

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]punkts
Date:September 19th, 2009 - 09:30 am
(Link)
es arī vakar šitādus ēdu. esot lasīti bauskā
From:(Anonymous)
Date:September 25th, 2009 - 06:14 pm

porksnail

(Link)
mazos vāra 8 līdz 10 minutes, lielos - 15 līdz 20
vēl lapāk ir tvaicēt spiediena katlā
mēs te tipa esam darījuši tā, ka sagaida kamēr ūdens (arvaibez garšvielām) uzvārās, ieliek katjolā ķīniešu bambusa tvaicējāmās cibas ar gliemežiem, uzpiļī vāku
laiks šitādā manierē, protams, 2 - 3 reizes īsāks