mazaa_mija - [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 9th, 2011|01:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ā un vēl pie viena ļoti patika Michael Ackerman (http://www.agencevu.com/photog​raphers/photographer.php?id=1 ) prezentācija braucot mājās no pļaviņas, bet punktu uzlika Jem Cohen īsfilmas it īpaši http://www.youtube.com/watch?v=ahJ6Kh8klM4, šeit gan ir apgraizītā versija, bet tāpat, var dabūt fīlingu par peldēšanos plikam naktī, ko mēs darījām dienā vieni paši tukšā jūrmalā, kas viss ir atstāts aiz kadra oficiālajā video
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:August 9th, 2011 - 01:30 am
(Link)
un ja fotogrāfija ir tik personīga kā Ackermanam vai d’Agata, tad viņi par to nerunā, nevar un jautājumi arī nav vajadzīgi viss ir redzams, bet tie ir izņēmumi
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:August 9th, 2011 - 03:05 am
(Link)
acīmredzamais un neticamais
From:[info]marina
Date:August 9th, 2011 - 10:16 am
(Link)
jā, atšķirībā no Lopeza, kuram viss ir instalāicja un farss un par ko viņš ir gatas vārīties 2h no vietas, visus smidinot. es arī par šo domāju jo vairāk māksla ir produkts, jo vairāk par to iespējams runāt. jo personīgāks un intīmāks, jo vairāk iespējams pateikt praktiski neko. vien kā atvainojoties.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:August 9th, 2011 - 10:29 am
(Link)
un tie garlaicīgie koncepti pie tukšajām, smukajām bildēm, tad arī ir jārunā, lai aizpildītu tukšumu, bet tādiem kā Lopez ir daudz vieglāk dzīvot:)
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:August 9th, 2011 - 10:34 am
(Link)
te ļoti laba intervija ar d'Agati: http://www.gommamag.com/v5/gm_int.php?id=9, arī par to, ka viņš var pafotgrāfēt tikai kad ir iešmigojis:)
From:[info]marina
Date:August 9th, 2011 - 10:43 am
(Link)
ironiski, bet akermans tiešām visu laiku nedaudz iešmigo vīniņu un dod arī saviem studentiem. savukārt lopezs nedzer vispār un ne jau tāpēc, ka viņam būtu bijušas problēmas ar alkoholo. "I don't need it!"
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:August 9th, 2011 - 10:54 am
(Link)
jā es šito jau piefiksēju