es un citi zvēri - [entries|archive|friends|userinfo]
mat.

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 2nd, 2007|01:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[skaņa |Josē - boys]

lasu - [..]masu pasākums "Pasaule pret homoseksuālismu"[..] un abstulbstu, pasaule tiešām jūk prātā? kas būs nākamais - "pasaule pret seksualitāti"? vai varbūt "pasaule pret dzīvošanu"? kā var būt "pasaule pret" kaut ko kas ir dabisks? kaut kāds vāj.prāts. bet cilvēki netaupa savus līdzekļus un enerģiju šitādiem absurdiem mēsliem. un vēl vāks oficiālus parakstu ar pasēm. eu, varbūt labāk varētu ievākt parakstus pret aprobežotību?
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 02:00 pm
(Link)
Ir šausmas, jā. Ko var ņemties, lai tak geji dzīvo un priecājas.
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 03:28 pm
(Link)
man vienkārši riebjas tās negācijas. vēl jo vairāk, ka tas ir dabiski. tas pat DABĀ tā ir. dzīvnieciņiem. cilvēki piedzimst dažādi un ko var ņemties. nesaprotu. liekas brīžieem, ka tautai vajag tkai kaut ko ko nozākāt. lai būtu ko apdirst un vainot kaut kamī. es pat nesaprotu no kā viņi tik ļoti baidās homoseksuālisma ziņā. manuprāt, cilvēkiem vajadzētu dalīt daudz bukletus ar infromāciju, kas tas homoseksuālisms vispār ir un kā tas rodas. lai viņi apjēdz un nekliedz nevietā par neķītrībām vai izliadībām vai tas teksts - "sagāsim mūsu bērnus!" (psc!) pilnīgs pizdjec
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 04:24 pm
(Link)
Nez. To, ka perversi onkas pastāv, es zinu. Mani divreiz mēģināja pavest. Ja mamma nebūtu ieteikusi no tādiem izvairīties, moš ziņkāres dēļ būtu piekritis. Fuck, pārlieka iecietība arī var būt ļauna. Ar iekāri ir tāpat kā ar algu - vairāk vari saņemt, vairāk arī tērē.

Es saprotu, ka tie, kas iet gājienā, ir pārsvarā "normāli" geji ar smalku dzīves uztveri un mīlestību pret pasauli un cilvēkiem. Nu tad varbūt tas ir tas, par ko ir jāparunā - kur ir tā robeža, kur beidzas labais un mīļais gejs, un kur sākas sliktais un draudīgais.
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 05:44 pm
(Link)
Kā rāda pētījumi, aptuveni 95 % vardarbības gadījumu pret bērniem varmāka ir bijusi persona ar heteroseksuālu orientāciju. Pedofīlijas saistīšana ar homoseksualitāti ir nevietīga.Protams, es nenoliedzu, ka arī starp homoseksuāļiem ir cilvēki ar šādām novirzēm, bet tikapat labi arī starp heteroseksuāļiem(un pat vairāk).
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 10:38 pm
(Link)
Mani mēģināja pavest 40-gadīgs vīrietis vienā studentu dzerstiņā Jūrmalā, kad man bija 19, un biju vēl nevainīgs. Šis man man divreiz ieknieba dibenā, un bija izbrīnīts, ka reaģēju tikai ar saltu skatienu. Atceļā viņu no vilciena izmeta un pretīguma dusmu lēkmē piekāva kursabiedrs, kuram šis atceļā bija sācis glāstīt kāju. Otrs gadījums bija pusgadu vēlāk ar kora menedžeri, kurš braucienā man nosēdās blakus un mēģināja uzsākt ko līdzīgu. Būdams nosvērts un savaldīgs, es to visu uztvēru ar vienladzīgu sapīkumu. Bet man bija žēl abu.

Bet pirmo reizi kaut kas tāds man bija bērnudārzā, kad blakus gultā bērnudārza biedrs man bāza pirkstus dibenā un aicināja šādi paspēlēties arī ar viņu. Toreiz teicu, ka negribu, kaut arī bija tā jocīgi. Tagad saprotu, ka visticamāk, ka viņu tēvs vai patēvs bija izmantojis, jo trīsgadīgs bērns diez vai ko tādu var izdomāt pats. Atvaino, ka rakstu par to, tikai gribēju teikt, ka dzīvē visādi gadās.
From:(Anonymous)
Date:June 2nd, 2007 - 04:45 pm
(Link)
par bērniem domāju tas ir tādēļ, lai viņi nesaskatītos un nemēģinātu atkārtot. līdz 18 gadiem daudzi īpaši nedomā, ko dara

var jau būt, ka tas ir labi -visu izmēģināt.. bet varbūt nē
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 05:50 pm
(Link)
ja jau tas, ka beerns redzees citaadi orienteetus cilveekus un zinaas par vinju eksistenci padariis vinju par geju vai lesbieti, tad kamōn, kaapeec gandriiz visi homoseksuaalji naak no heteroseksuaalaam gjimeneem. Un vispaar jau homoseksuaala orientācija formeejas daudz aatraak, – jau 18 meeneshu vecumaa pat. a taada izmeegjinaashana jau tad nav iista homoseksualitaate un kas gribees taapat izmeegjinaas.ai
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 10:25 pm
(Link)
Šaubu nav. Tomēr bērns visvairāk informācijas un dzīves modeļu uzņem līdz 5 gadu vecumam ģimenē, tāpēc esmu pret adoptēšanu homoseksuālās ģimenēs. Iedomājies, ka adoptētais bērns ir heteroseksuāls, ģimenē redz homoseksuālu modeli, mēģina to neveiksmīgi kopēt un ir nelaimīgs, jo beigās ir naidā gan ar ģimeni, gan sevi. Tas pats scenārijs, kas homoseksuālam bērnam nesaprotošā heteroseksuālā ģimenē.

Btw, ir pavīdējusi teorija, ka noslieci uz homoseksuālismu var veicināt formaldehīdus saturošas rūpnieciski ražotas rotaļlietas. Ja zinātniekus, kas to pēta bailēs no iespējamajām tiesas prāvām nenovāks rotaļlietu ražotāji, tad mēs par to vēl dzirdēsim.
From:[info]mandra
Date:June 2nd, 2007 - 02:07 pm
(Link)
nu, nosacīti tas viss. es neatbalstu arī tos visus baigos 'pasaule par'. un nedomāju, ka ic totalī okej tu bī gej, bet nu tā jau ir mana problēma. nafigam vispār savi kājstarpes stāsti ir jāizvazā kaut kādos bezjēdzīgos gājienos?
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 02:28 pm
(Link)
Ja man kaut kas praida idejā mazliet nepatīk, tad tas ir:

1. Nosaukums - kāpēc jāsadirš lepnuma ideja. Kāpēc jāprovocē cilvēki ne-homoseksuāļi lepoties ar to, kas viņiem nemaz nepiemīt, vai atsevišķos gadījumos pat derdz.

2. Seksuālās atbrīvotības deklarēšana (tipa ārzemju praida fiška). Tāpat kā alkohola dzeršana uz ielas tas var negatīvi ietekmēt bērnus un uzbāzīgus lūriķus. Ja gribas vicināt krāniņus, lai iesien papīra turzās vai rimi maisiņos. No otras puses, mamma bērnam pratīs visu paskaidrot, tāpēc īpaši par to neuztraucos.

3. Tas, ka sabiedrība šajā jautājumā vēl ir slima un sašķelta, un abas puses neadekvāti reaģē viena uz otras pārmetumiem. Un ka nav neviena, kas publiski un mierīgi izanalizētu šo lietu no visiem viedokļiem, un aicinātu abas nometnes brālīgi apkampties. Ja tas notiktu (vien iedomājies - Doma laukumā draudzīgi apkampjas geji un heteroseksuāļi), tad būtu tāds praids, ar ko es tiešām lepotos visu mūžu.

Tātad ideja - cilvēki, kas dāvā apkampienus abām naidīgajām pusēm, tādējādi tās tuvinot vispārcilvēciskajām vērtībām un mazinot spriedzi. Vajag tikai labu nosaukumu. Vajag logo, sirsnīgu, dzīvu un politiski neitrālu krāsu (salātzaļa?) un krekliņus, idejas reklāmu un cilvēkus, kas grib un var iesaistīties organizēšanā un piedalīties. Uz nākamo praidu varētu paspēt to visu izdarīt labā līmenī.
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 03:35 pm
(Link)
1. tāpēc, ka viņi domāju vēlas paust to, ka viņi nekaunas būt homoseksuāli orientēti

2. seksualitāte tak ir ok. bet jā, es neatbalstu uzspēlētas perversības dienas laikā uz ielas. bet vai tas viņi šeit tā dara?

3.par apkapšanās pasākumu domu laukumā - ideāli. tas būtu jēdzīgi. bet diez vai iespējami. vismaz pagaidām leikas, ka sabiedrība ir pārāk aptumšota( aizspriedumi lien laukā pa visiem caurumiem)

[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:June 2nd, 2007 - 08:39 pm
(Link)
hel jes - tas kas man shajaa jaut. shkjiet garaam ir reakcija un tas attiecas uz abaam puseem. atbalstu homoseksuaaljus, bet atbalstu arii inteligjentaakus kompromisu mekleejumus kaa "redzkur mees esam visaa savaa kraashnjumaa, tagad jums ir jaakceptee muus!" un situaacijas slidenuma deelj sheit reakcija ir adekvaata. tachu aafteraal, ja ir jaaizveelas, tad noteikti par miilestiibu, ne debilitaati un agresiju.
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:June 2nd, 2007 - 09:11 pm
(Link)
+ Manuprāt shajaa konfliktaa liela problēma ir taa, ka nevienaa pusee iisti nefigurē statistika un sausi fakti par homoseksuālistiem sadzīvee un ikdienaa, pārsvarā tukshi uzsaukumi tautai un pljaapas. homoseksuaalji shajaa zinjaa ir mazliet nolazhojushi no stratēģiskā viedokļa jo pretpraidistiem tagad rokaas ir ārkārtīgi jaudīgs ierocis – sabiedrības aizspriedumi pret homoseksualitaati, pret kuru praids izsauc papildus agresiju kaa uzprasīšanās peec konflikta.
Manuprāt, jēdzīgāk buutu kampaņas saakumaa veikt kautkaadus pētījumus un vispārizglītojošus procesus, kas ar faktiem demonstreetu, ka homoseksuāli ļaudis ir pilnīgi okej. tas pamatiigi aizbaaztu mutes visiem negatiivistiem un vinji paliktu totaala muljkja lomaa ar saviem lozungiem, kas pret reaaliem faktiem nav pilniigi nekas.
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 09:17 pm
(Link)
zini es shodien liku pretii reaalu zinaatnisko peetiijumu faktus, bet man tas arii neliidzeeja.pieraadiit, ka tas ir okeij.bet vinjiem vaajdzeetu saakt ar informatiivu materiaalu izdaliishanu, tas ir fakts.lai sabiedriiba apjeedz par ko vispaar ir runa
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 02:33 pm
(Link)
Uzraksts uz krekliņa:

"es Tevi mīlu. kāds Tu arī nebūtu. ar sirdi"
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:June 2nd, 2007 - 02:40 pm
(Link)
brīnišķīga ideja, ja kas
just do it
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 02:50 pm
(Link)
Redzēs, kā šogad ies tai gājienā, varbūt, ka visi jau būs nomierinājušies. Bet ja sūdi masveidā lidos atkal, tad nākamgad toč. Vispār tāda interešu sfēru sadale tas viss ir. Abas puses pasaka - gribam savas intereses šitik tālu, paklaigā, par ekstrēmākajām idejām un rīcību saņem "fui" no malā stāvētājiem un beigās vienojas, cik tālu viena otrai ļaus iet. Elementāri.
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 03:36 pm
(Link)
šitādu vajadzētu uztaisīt.rītdienai un vispār.varbūt arī jāņem tagad pat un jāuzmeiko
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 11:17 pm
(Link)
Jauki. Vien atceries, ka tikai tad būs vērts, ja uzraksts un acis virs tā silti mirdzēs arī notraipīti.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 02:40 pm
(Link)
lai
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:June 2nd, 2007 - 03:31 pm
(Link)
es domāju, ka kāpēc ne? lai pārējā sabiedrība redz, ka ir arī homsoeksuāli cilvēki. ka viņi IR apkārt, lai arī tās pārējās sabiedrības dēļ to ikdienā bieži īsti neredzēt. lai redz un apjēdz, ka tie ir parasti cilvēki. un vēl lai parādītu(homosekuālie cilvēki), ka viņi no tā nekaunas.
From:[info]romance
Date:June 2nd, 2007 - 08:50 pm
(Link)
es par šo tēmu esmu tā izkasijusies, gan ar vecākiem gan ar pāris draugiem, gan ar paziņām, ka tagad pat negribas izteikt tādiem savu viedokli, tikai skaļi pabļaut,ka cilvēks ir sasodīti aprobežots.
:/
riebīgi, ka tā
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:June 2nd, 2007 - 10:40 pm
(Link)
kāpēc visi grib kasīties un tikai retais grib samīļoties?
[User Picture]
From:[info]efa
Date:June 5th, 2007 - 12:49 pm
(Link)
kā vienm;er slēpjos ai citātiem