Otrdiena, 28. Feb 2012, 12:27
Dihidromonoksīds

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Diezgan spēcīgi sasmējos, kad lasīju Artas rakstiņu par šo baiso ķīmisko savienojumu, par kura esamību sadzīvē lietojamos priekšmetos un pārtikā ražotāji klusē, jo viņiem redziet nav izdevīgi, lai sabiedrība par to uzzinātu! :D

Dihidromonoksīds ir ķīmiska viela, kas bez jebkādiem ierobežojumiem tiek izmantota pārtikas rūpniecībā, bet uz etiķetēm jūs šo nosaukumu neieraudzīsiet, jo ražotāji nav ieienteresēti atklāt patiesību, citādi viņi zaudēs savu peļņu. Trakākais ir tas, ka dihidromonoksīdu, ko pievieno pārtikai, izmanto arī telpu uzkopšanā, tad iedomājies, kādus mēslus mums cenšas iebarot, bet valdība to pieļauj, jo laikam jau ražotājiem ir spēcīgs lobijs. Tā taču ir liela mēroga cilvēku muļķošana, mēs pat nezinām, kādas sekas tas atstāj uz mūsu veselību, bet nav jau noslēpums, ka cilvēki arvien vairāk cieš no pārtikas alerģijām un ir pamatotas aizdomas, ka pie vainas varētu būt tieši dihidromonoksīds.

Read the rest of this entry »

Tags:

Otrdiena, 28. Feb 2012, 12:38
[info]puce

šis joks ir pavecs un tulkots no ārzemju valodām.
Bet smieklīgi, protams.

Otrdiena, 28. Feb 2012, 15:00
[info]ninona

Dihidromonoksīds ir tīrās šausmas!
Ieelpojot to augstā koncentrācijā esošu, var noslāpt!
Zemās temperatūrās bijusi šī viela pie saskares ar acīm var izraisīt nepārejošu aklumu, savukārt saskaroties ar galvaskausu var novest pie nopietniem smadzeņu bojājumiem.
Augstā temperatūrā dihidromonoksīds, pie saskares ar ādu, var radīt nopietnus ādas bojājumus.
Pārlieka savienojuma uzņemšana var izraisīt dažādu iekšējo orgānu funkcionālus traucējumus!
Brīvdienās ģimenes lokā tieši par šīs vielas šausminošajām īpašībām runājām. :)