Trešdiena, 11. Maijs 2011, 13:03
Fotoradari jaunie!

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Pagājušās nedēļas nogalē vairāki māsu mēdiji izkliedzās, ka teju ir noslēgts līgums par 160 fotoradaru un tukšu fotoradaru mulāžu izvietošanu Latvijas neceļos un ielās. Priecīga ziņa – TAS varētu notikt rudenī vai tuvāk gadu mijai, tad nu pagaidām varam braukt īpaši nesaspringstot par masveida apsveikuma kartiņām no valsts iekšējiem orgāniem (zarnām :D ). Bet ir šis tas, kas tomēr mani nedaudz tajā pasākumā mulsina…

Read the rest of this entry »

Tags: ,

Trešdiena, 11. Maijs 2011, 13:55
[info]black_data

Paga, par cik lielu pārkāpumu tad to biļutenu var dabūt? Ar 80 km/h jau apdzīvotā vietā ar takā nevajadzētu braukt iekšā, ne? Taisnība jau ir tam Timrotam, bet apdzīvotās vietas gan viņš ne pusplēstu vārdu neminēja.

Trešdiena, 11. Maijs 2011, 14:02
[info]maris

Nē, Pauls par apdzīvotām vietām neko neminēja... Zinu vairākas pilsētas, kur kādreiz aiz baltās zīmes bija 70, jo reāli tā zīme ir uzstādīta laukos. Tagad to zīmi noteikti novāks un uzliks FR. Forši! Iedomājies, tur pēdējo gadu laikā nav noticis neviens negadījums, bet liek fotoradarus... Tajā pašā laikā, krustojumos, kuros vākojas katru mēnesi - neliek! Saskati atšķirību?

Trešdiena, 11. Maijs 2011, 21:16
[info]scope

Personīgi zinu vairākas vietas, kur balto zīmi ieraugi tikai pēdējā brīdī tā, ka jāmet riktīgi pa nažiem.
Piemēram, iebraucot Vecumniekos no Neretas puses novietota uzreiz aiz uzkalniņa(ja nekļūdos arī līkumā) vai arī, kā novēroju šajās brīvdienās Kurzemes jūrmalā kādā no mazajiem ciemiem, zīmi smuki aizsedz koku zari.

Forši tā uzrauties ar +40 km/h, ne?