Pirmdiena, 23. Jul 2007, 15:11
Spams

Šis ir krosposts no glupais.info. Komentēt vari gan šeit, gan tur

Sen, sen atpakaļ pie 0nkuļa lasīju, ka iespējams atbrīvoties no papīrveida spama. Nepieciešams tik izveidot uzrakstu uz pastkastītes un lieta darīta. Par cik esmu slinks, izmantoju stopspam.lv lai pasūtītu vajadzīgās uzlīmes pa pastu, bet patiesībā uzlīmi var uztaisīt arī pats.

Neadresētus sūtījumus neievietot

Pēc pāris nedēļu lietošanas varu pateikt - Pats lietoju un iesaku lietot arī citiem! Tas patiešām strādā! Vienīgais spams, kurš tomēr nonācis manā pastkastītē ir Jelgavas vēstnesis (tipa domes ziņas), taču šo var arī neapzīmēt kā gluži tipisku spamu.

Tags:

Pirmdiena, 23. Jul 2007, 15:17
[info]raganish

es arī izmēģināju... līdz kamēr kāds gudrinieks noplēsa šito no pastkastītes nost un iemeta tajā [ja pareizi atceros] kāda lielveikala akcijas avīzi :(

bet līdz tam laikam bija ok :)

Otrdiena, 24. Jul 2007, 09:39
[info]dusk

Es domāju, ka tas nedarbojas. Vnk vajag kādu sab organizāciju saziedot 20 000 Ls (juristiem algās) un pāris paraugprāvas pret metējiem! Mazie uzņēmumi, kas reklamējas bankrotē, lielie piķo. Eh, kā es gribētu redzēt, kā maksā maksima vai elvi. P.S. Pilnīgi noteikti abonējot Dienu, tur nav nekas teikts par reklamas pielikumiem uz kuriem es parakstos pat ja ir tas ir pretlikumīgi, jo jabūt ir izvēlei.
Lai nu kā es atbalstu juristu armādas, kas izglītojas, citādi NEKAS nemainīsies.

Pirmdiena, 23. Jul 2007, 16:02
[info]lavendera

a mums, kopš es internetā pasūdzējos un pašai Maximai aizrakstīju, lai beidz piespamot manu pastkasti ar savu bukletu ŽŪKŠŅIEM, vairs tikpat kā neko tajā neliek. Bez visas uzlīmes. Tā ka man vajadzētu varbūt vienīgi uzlīmi "Metiet "Rīgas Santīmu" pa taisno miskastē pie durvīm, neapgrūtiniet mani ar paskastītes atslēgšanu un aizslēgšanu".

Pirmdiena, 23. Jul 2007, 18:00
[info]petro

Kaut kad jau es te esmu šito linku licis, taču kā sacīt - "atkārtošana zināšanu māte".
Kā to organizēja kāds cilvis jau pirms 3+ gadiem ;)
http://www.ltn.lv/~slanarsx/rek/

Pirmdiena, 23. Jul 2007, 16:05
[info]agressor

jā jelgavā ļoti ātri pildās pastakstīte. kad aizbraucu tur 1x 2 nedēļās, kaimiņiene, kas zina visu skrien pie manis un saka, lai izņemu pastu, jo neko vairs nevar pastkastītē ielikt