mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Okt 2013|20:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:24. Oktobris 2013 - 20:27
(Link)
Bet tā nebūtu kļūda. Mērķtiecīgi, nekaunīgi meli ar nodomu gūt labumu, faktu sagrozīšana un pierādījumu viltošana.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:25. Oktobris 2013 - 15:56
(Link)
Pirmkārt, tam nav nozīmes. Otrkārt - nu Holokosts bija un pietiekami ir dzīvu ļaužu, kas to atceras. Tā ka te runa ir par pārspīlējumiem ciparos, turklāt ne īpaši smagiem (mani pārliecināja viena antisemīta aprēķins par 4,5, nevis 6 miljoniem nobeigto žīdu). Par žīdu dalību padomju represijās vispār tiek runāts daudz un dikti (es gan vairāk lasu krieviski un par visu PSRS, nevis tikai par mums), bet tad būs jāatceras arī, ka Latvijas žīdus tie paši sarkanie 1940-41 represēja vairāk nekā Latvijas latviešus.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:25. Oktobris 2013 - 16:13
(Link)
Tātad būtu laiks izbeigt šo holokausta biznesa projektu un pateikt ka žīdi "kļūdījās", atcelt sodus par noliegšanu un pierādīt savu taisnību ar faktiem, jo šobrīd holokausta noliedzēju loģika ir stiprāka par žīdu organizāciju emocionālo izrunāšanos, apsaukāšanos un nemitīgajiem pieprasījumiem pēc uzmanības un īpašumiem, vai naudas.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:25. Oktobris 2013 - 16:24
(Link)
Holokausta noliedzējiem es vispār loģikas nemanu, tāpat kā faktus. Un kas attiecas uz žīdu organizācijām... tad es viņas nesliktu zinu (cita starpā, krīzi es pārsēdēju nevis kā normāls latvietis Anglijā, bet trīs gadus pavadot Izraēlā) un esmu spiests pavēstīt, ka viņi visi savā starpā graužas trakāk kā latvieši 1917-1920. Un par to organizāciju darbību, kuras pa Eiropu tā bļaustās, paši žīdi vispār ne velna nezina. (Pietiek atminēties, kā Izraēlas varasvīri atsēdināja Zuroffu un kompāniju, paziņojot, ka neredz nekādas problēmas ar nacismu Latvijā un nekādu Zuroffu nepazīst.) Nelielas savā starpā konkurējošas blēžu grupiņas cīnās par grantiem, un aizliegums apstrīdēt faktus ir nevis žīdu, bet mūsu pašu (eiropiešu) problēma.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:26. Oktobris 2013 - 12:15
(Link)
Kamēr blēžu(pieļauju ka krimināli sodāmi) grupiņas turpina plosīties un netiek no Izraēlas puses atsauktas, atstātas bez finansējuma, vai oficiāli nosauktas par blēžiem kuri sodāmi pēc eiropiešu likumiem, tikmēr šīs grupiņas uzskatāmas par Izraēlas pārstāvjiem un viedokļa paudējiem.

Kāpēc netiek mainīti likumi par holokausta noliegšanu, īsti nesaprotu, jo tas nav loģiski demokrātijas apstākļos, ja pierādījumi apstiprina apgalvojumu. Bet šobrīd ir oficiālā propoganda, kuru nerdīkst apšaubīt un pētījumi kas apliecina ka holokausts(6 milj., gāzes kameras, ziepju vārīšana no žīdiem, līķu dedzināšana) pēc būtības nav bijis iespējams.

Avotus gan neprasi, jo ja saistīts ar žīdu organizācijas es nevēlos ka info tiek dzēsta no tīkla.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:26. Oktobris 2013 - 16:09
(Link)
E... bet kaapeec Izraeelai buutu jaajaucas citu valstu ieksheejaas lietaas? Tas ir tikpat bezjeedziigi kaa prasiit no Latvijas atbildiibu par sarkano streelnieku varonjdarbiem Krievzemee.
Liikju dedzinaashana notika pastaaviigi un regulaari jebkuraa nometnee un apstriideet to ir bezjeedziigi - pat taadaa prieksh zhiidiem nedomaataa tranziitnometnee kaa Salaspils bija savs krematorijs. Par ziepeem - cik man zinaams, neviens arii neapgalvo, ka no zhiidiem to masveidiigi taisiijushi. Eksperimenti bija, jaa, bet tika atmesti kaa paaraak kjeepiigi. Starp citu, taa legjenda vispaar nav par zhiidiem, vinja jau pirmajaa pasaules karaa paraadiijaas. Izraeela sho legjendu akuraat apgaazh:
http://en.wikipedia.org/wiki/Soap_made_from_human_corpses
The Yad Vashem Memorial has stated that the Nazis did not produce soap from Jewish corpses on an industrial scale, saying that rumors that soap from human corpses was being mass-produced and distributed were used by the Nazis to frighten camp inmates. Taa ka vinjai piekasiities nu tieshaam nav par ko - noliedzeeji pashi sev izdomaa pasauliiti un peec tam suudzas... 6 milkoni, starp citu, arii ir ljauts apstriideet - es atkal mineeshu anglisko Viki nevis kaa patiesiibas avotu, bet kaa avotu, kursh paraada valdosho viedokli:
http://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust#Jewish
The Yad Vashem Holocaust Martyrs' and Heroes' Remembrance Authority in Jerusalem, writes that there is no precise figure for the number of Jews killed.
T.i., apstriideet skaitu zhiidu priekshaa var - pashi galvenie zhiidu speciaalisti skaidri un publiski pasaka, ka preciizs skaits nav zinaams. Ja kaut kaadiem muuseejiem ienaak praataa kas cits, taa nu ir vinju pashu probleema.

Saistiits ar organizaacijaam es neesmu (ja nereekjina tiiri tehniskas lietas kaa naudas izspieshanu no vinjiem, vispaar peec pieredzes man jaateic, ka latvietis var no zhiidiem izspiest daudz vairaak naudas kaa otraadi), bet gugli neviens nav atceelis - nekaadi slepenie tie noliedzeeju argumenti nav.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:26. Oktobris 2013 - 21:49
(Link)
Noliedzēji savu viedokli pamato ar faktiem, kuri iegūti izpētot nometņu iekārtojumu, ēku uzbūvi un plānojumu, salīdzinot nepieciešamos un teorētiski pieejamos resursus, izmantojot nometņu ieslodzīto liecības par nometņu kārtību un darbību, izpētot saglabātās ēkas un ēku rekonstrukcijas(kas ir papildinātas ar vajadzīgajām detaļām). Savelkot visus datus kopā, cilvēki izrēķinājuši, ka oficiālais apgalvojums nav bijis fiziski iespējams.

Svarīgāk, lai tiktu noņemti ierobežojumi un sodi par izpēti. Un šeit manuprāt sākas problēmas, jo tiko kas tāds notiks Izraēla un ASV sāks iebilst, nerunājot par visādiem izspiedēju kantoriem kuri pasludinās jebkuru par atdzimstošo reihu. Lai problēmu atrisinātu nepieciešams Eiropas valstu vēlme mainīt situāciju, iebilstošo valstu atbalsts, izspiedējkantoru likvidācija un jebkādu turpmāku apvainojumu un prasību pasludināšana par nelikumīgu.
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:28. Oktobris 2013 - 15:26
(Link)
Fiziski neiespējami būtu apkaut vairāk cilvēku nekā bija. Ja Salaspili (par kuru es vnk zinu vairāk) gribētu izmantot kā nāves nometni, viņā varētu likvidēt dienā ap 2000 cilvēku (gan ne visus dedzinot krāsnī) - 2 miljonus pa trīs gadiem. Un lielajās nometnēs iespējas bija nesalīdzināmi lielākas. Tā ka "pamatojuma ar faktiem" es akurāt neredzu, redzu tīro muldēšanu. Strīdēties var par to, cik lielā mērā tas reāli notika, nevis par tehnisko iespējamību - iespēju netrūka.
Es arī atbalstu sodu noņemšanu par neapzinātu melošanu, bet tur nu Izraēla ņi pri čom. Ar Ameriku sarežģītāk, bet te jāpiezīmē, ka Izraēlas attiecības ar vairumu Amerikas žīdu aiz daudziem iemesliem ir visai vēsas. Lielā mērā tādēļ, ka pati lielākā un ietekmīgākā žīdu grupa Izraēlā ir emigranti no arābu valstīm, kuriem stipri pie vienas vietas pārējās pasaules daļās notiekošais un jebkad notikušais.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:29. Oktobris 2013 - 16:13
(Link)
Atceļot sodus un izbeidzot vienpusēju informēšanu līdz patiesībai nonāks ātri, jo visiem būs interese atrisināt šo strīdīgo jautājumu. Vairāk interesē kādas būtu sekas, ja izrādītos ka taisnība ir holokausta noliedzējiem, jo šādu krāpšanu un izmanatošanu nevar atstāt nesodītu.