mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

26. Okt 2013|16:09

kaszczejs
E... bet kaapeec Izraeelai buutu jaajaucas citu valstu ieksheejaas lietaas? Tas ir tikpat bezjeedziigi kaa prasiit no Latvijas atbildiibu par sarkano streelnieku varonjdarbiem Krievzemee.
Liikju dedzinaashana notika pastaaviigi un regulaari jebkuraa nometnee un apstriideet to ir bezjeedziigi - pat taadaa prieksh zhiidiem nedomaataa tranziitnometnee kaa Salaspils bija savs krematorijs. Par ziepeem - cik man zinaams, neviens arii neapgalvo, ka no zhiidiem to masveidiigi taisiijushi. Eksperimenti bija, jaa, bet tika atmesti kaa paaraak kjeepiigi. Starp citu, taa legjenda vispaar nav par zhiidiem, vinja jau pirmajaa pasaules karaa paraadiijaas. Izraeela sho legjendu akuraat apgaazh:
http://en.wikipedia.org/wiki/Soap_made_from_human_corpses
The Yad Vashem Memorial has stated that the Nazis did not produce soap from Jewish corpses on an industrial scale, saying that rumors that soap from human corpses was being mass-produced and distributed were used by the Nazis to frighten camp inmates. Taa ka vinjai piekasiities nu tieshaam nav par ko - noliedzeeji pashi sev izdomaa pasauliiti un peec tam suudzas... 6 milkoni, starp citu, arii ir ljauts apstriideet - es atkal mineeshu anglisko Viki nevis kaa patiesiibas avotu, bet kaa avotu, kursh paraada valdosho viedokli:
http://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust#Jewish
The Yad Vashem Holocaust Martyrs' and Heroes' Remembrance Authority in Jerusalem, writes that there is no precise figure for the number of Jews killed.
T.i., apstriideet skaitu zhiidu priekshaa var - pashi galvenie zhiidu speciaalisti skaidri un publiski pasaka, ka preciizs skaits nav zinaams. Ja kaut kaadiem muuseejiem ienaak praataa kas cits, taa nu ir vinju pashu probleema.

Saistiits ar organizaacijaam es neesmu (ja nereekjina tiiri tehniskas lietas kaa naudas izspieshanu no vinjiem, vispaar peec pieredzes man jaateic, ka latvietis var no zhiidiem izspiest daudz vairaak naudas kaa otraadi), bet gugli neviens nav atceelis - nekaadi slepenie tie noliedzeeju argumenti nav.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.