mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[7. Aug 2023|17:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Indieši(sikhi) amerikānijā ar koku dauza nigeru, par zagšanu. Hmm, viņi tātad drīkst. Jānēsā līdzi papīrītis, ka identificējies kā sikhs un dauzi zagļus pēc sirds patikas. Vai vismaz turbānu jāuzsien, kā tajā senajā anekdotē par bērnu un viņa tēvu korporeli, tikai šeit būs nēģeru sitamais turbāns, nevis dzeršanas cepurīte.

https://nitter.net/ohcbp/status/1687012117382037504#m
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]resort
Date:7. Augusts 2023 - 18:14
(Link)
> The Sikh convenience store clerk who beat the piss out of a shoplifter with a stick in is under investigation from Stockton, California police for assault. The clerks also said the same man stole from their store two other times.

Tautā runā, ka šim nav politiska risinājuma. Tautā runā, ka ja likums sāk aizstāvēt noziedzniekus, tad risinājums ir tikai viens.

p.s. Viņiem konstitūcija paredz legālu ceļu vardarbīgi gāzt valdību, ko visu laiku presē pasniedz kā kaut ko ļoti nelegālu. Patiesībā, ja valdība aiziet neceļos, viņi var pabarot brīvības koku ar asinīm un sākt no jauna.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Augusts 2023 - 19:00
(Link)
Pat ja Tramps vinnēs, pat ja pildīs solīto, par ja viņam izdosies sasēdināt cietumā klintonbaidenobamas, pat tad, domāju, nekas daudz nemainīsies, jo puve ielaista pārāk dziļi un varbūt tiešām vajag purdži, lai atveseļotu sabiedrības organismu, arī pie mums, bet pirms tam jātiek galā ar asiņainā pundura ambīcijām un ķīniešiem jāuztaisa kāda hohma, lai nedomā lekties, kad baltie savā starpā pa nopietno villosies. Bet aizdoma, ka kad notiks būs kautkas no daļēji sliktajiem variantiem.

Par konkrēto gadījumu, to nigeru bija jādauza ārpusē, bez iespējas identificēt sitējus. Skatoties viģiku redzams ka džekiem ir taktika, atšķirībā no nigera, gan jau pilnveidos shēmu un citreiz ne gailis pakaļ nedziedās.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:7. Augusts 2023 - 19:31
(Link)
Anarhotirānija in full excellence.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Augusts 2023 - 19:51
(Link)
Vai saproti, ka tas nebūs romantisks pārgājiens rudenīgā gaujmalā? Nāksies nosmērēties ne tikai ar dubļiem, ja nepaveiksies. Bet laikam nav variantu vairs un atliek gaidīt, kad sāksies dabiski.