mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[1. Dec 2022|10:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien manā infolaukā spridzina turki.

Sižets turcijas tv, kas stāsta kā tiek iegūts, lietots, kādas blakusparādības un kas lieto adenohromu - https://www.bitchute.com/video/qGgNOwwILDGg/

Interesē kādas būs sekas, kad tiek oficiāli plaši publicēts visiem zināms noslēpums. Prognoze - klusums rietumu mēdīkļos + nomelnošanas kampaņa pret turkiem jebkādā virzienā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:1. Decembris 2022 - 19:33
(Link)
Ja paskatās uz adenohroma formulu (līdzīga adrenalīnam), tad ir skaidrs, ka nav nekādu problēmu šo savienojumu sintezēt ķīmiski, un nav vajadzīgs to ievākt no dzīviem organismiem. Tāpat pētījumi nav apliecinājuši tā noderīgumu nekādā ārstēšanā, un mazticams, ka tas varētu dāvāt “mūžīgo jaunību”.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:1. Decembris 2022 - 20:13
(Link)
Šis viss atduras pret dzīves īstenību kurā, acīm redzot, adenohroms tiek iegūts šausminoši dabīgā veidā, tiek lietots un maksā 1000 dolārus devā, kā apgalvo dotais turku raidījums.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:1. Decembris 2022 - 20:15
(Link)
Kāpēc, lai viņi tā darītu?

Es jau saprotu, ka ir visādi fešitisti. Degunradžus arī izšauj, jo ir, kas tic, ka no to ragiem var iegūt līdzekli, kas ārstē erekcijas traucējumus, lai gan zāles kā sildenafils ir daudz efektīvāks un lētāks.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:1. Decembris 2022 - 20:58
(Link)
Nav nekā vienkāršāka. Jāpajautā kādam kurš lieto, vai tirgo šo mirstošo bērnu asiņu ekstraktu.