mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[19. Maijs 2022|11:59]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:19. Maijs 2022 - 17:25
(Link)
Vienkāršie augstskolā atsēdējušie neko īpaši neatšķiras no arodskolas absolventiem, tik daudz, ka viņi spējīgi savu pūļa viedokli izteikt sarežģītākos vārdos, bet pūlis ir taspats. Ja dala patstāvīgi domājošie/pūlim sekojošie, tad pēc izglītības domāju, ka lielas atšķirības nebūs, ja šo pašu dala pa dzimumiem, tad pūlī būs izteikti vairāk sieviešu un starp patstāvīgi domājošajiem - vīriešu. Mana pieredze, nevis internacionāla statistika.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Maijs 2022 - 17:32
(Link)
Man ir hipotēze ka jums ar gnidrologu ir tāda pieredze tāpēc, ka jūs esat naidīgi pret patstāvīgi domājošām sievietēm un tāpēc viņas ar jums nekomunicē, ar jums komunicē tikai `` sievišķīgās`` sievietes kuras apmēram atbilst šim tavam aprakstam. No turienes arī pieredze.

Tikai hipotēze, nothing personal.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:19. Maijs 2022 - 17:35
(Link)
Varbūt otrādi, ka novērojumi veidojusies no esošās situācijas un personīgā attieksme tiek veidota atbilstoši esošajam dabā.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Maijs 2022 - 17:36
(Link)
Novērojumi izriet no izlases kopas. Izlases kopa izriet no tā kāda cilvēki ar jums komunicē, jo tos kas nekomunicē jūs nenovērojat :)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:19. Maijs 2022 - 17:43
(Link)
Nav iespējams nekomunicēt sabiedrībā, ja vēl darbs gadās atbilstošs, vispār tūtē ar tām "izglītotajām" vienvirziena domāšanas adeptēm komunicēt. Papildus novērojums - jo humanitārāka izglītība, jo lielāka iespēja, ka pūļa cilvēks. Īpaša kategorija ir dizaineri, ar vai bez augstākās. Cik bijusi darīšana, tik vienmēr (cenzēts).
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Maijs 2022 - 17:49
(Link)
Dizaineri, jā varētu būt, vismaz daļa jo tā lieta ir sūdīga/ neērta lieta kurai dizaineri tikuši klāt veidošanas procesā, paskatieties uz armijas tehniku kuras izstrādāšanai šos tuvumā nelaiž :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Maijs 2022 - 09:12
(Link)
Tu neesi patstāvīgi domājošs, lai atšķirtu kurš tāds ir.