Comments: |
| From: | mapats |
Date: | 12. Septembris 2021 - 21:57 |
---|
| | | (Link) |
|
Pieļauju, ka tas ir gaumes un ieraduma jautājums.
Tējai kā reizi nelej verdošu, lai vērtīgo nenobendētu. Tāpat medu ar verdošu nelieto...
| From: | mapats |
Date: | 13. Septembris 2021 - 11:49 |
---|
| | | (Link) |
|
Ne tikai medum, visām bioloģiski aktīvajām vielām nepatīk temperatūra virs 40-65 grādiem C, tām, kuras zinu. Kas ar tiek ievērots atkarībā no apstākļiem.
Uzvārās ūdens tējkannā, tas nekavējoties tiek ieliets krūzē, kur jau atrodas tēja, tas pats ar kafiju.
Zinu, ka zaļajai tējai ieteicamā temperatūra ir 70 grādi C, bet šīs tējas, kafijas tiek dzertas dēļ garšas, siltuma, kofeīna un tad karst ir labāk, par garšu var strīdēties, neesmu, ne smalks, ne speciālists šajā jautājumā. | |