mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[9. Jul 2021|23:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir arī laba ziņa no profesora Sucharit Bhakdi, pūļa imunitāte ir sasniegta, to pārbaudīja (un publicēja pētījumi, tik nezinu kur un kā saucas, jo esmu par slinku, lai meklētu) trīs neatkarīgas pētnieku grupas. Vīruss un tā varianti mūsu organismam ir pazīstams, attiecīgi organisms spējīgs ātri saražot vajadzīgās antivielas, lai pats apturētu vīrusa izplatīšanos. Dotajā video viņš popolārzinātniski izskaidro, kas un kā, pat man pieleca. https://www.bitchute.com/video/JoeeL1PTT6YI/ un vēl šo to interesantu stāsta un skaidro.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:9. Jūlijs 2021 - 23:33
(Link)
Easy un saprotami.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:10. Jūlijs 2021 - 08:13
(Link)
Šim onkam ir talants stāstīt saprotami. Un neparasts iekšējs miers. Patīkami un izglītojoši skatīties.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:12. Jūlijs 2021 - 21:47
(Link)
Nebiju redzējis. Es te ko citu atradu. Nu ne es, bet just factcheck- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/
Daudz kas kļūst saprotamāks
[User Picture]
From:[info]resort
Date:10. Jūlijs 2021 - 08:13
(Link)
Paldies, šis ļoti labs. Piekrītu komentētājam, kurš sūdzējās par skaidrojuma trūkumu kāpēc leikocīti arī uzbruks asinsvadu sieniņām kā baktērijām.

No savas puses neskaidrs kāpēc pieņēmums, ka antiķermenīšu daudzums asinīs tikai palielinās pēc katra nākošā šāviena. Gribētos domāt, ka agrāk vai vēlāk šis daudzums arī sarūk. Pieņemu, ja tagad populācijai uzbruktu corona vīruss, būtu daudz upuru pēc viņa scenārija. Bet ja līdz rudens uzbrukumam antiķermenīšu daudzums asinīs vairs nav tik milzīgs, tad nevajadzētu būt arī tik asai reakcijai. Par to gan parūpēsies Kariņa trešā pote, lai būtu daudz ķermenīšu, citādi kvota nepildās.

Rakstot iepriekšējo, nepamet sajūta, ka prātā risinu kā slikta situācija varētu pavērsties mazāk slikta. Ļoti liels vakcinācijas sasniegums.

Interesants moments, ka mērķis "vakcīnām" ir trenēt aizsargājošos antiķermenīšus, lai novērstu šūnas inficēšanos, bet šādu scenāriju "vakcīna" pēc dizaina neparedz, jo modificētais pīķa proteīns neinficē šūnu, bet gan tiek tajā ražots. Tātad paliek tikai limfocītu reakcija pret tavām šūnām.

Pat ja pieņem, ka pīķa proteīni tiek ražoti vienā šūnā, atdalās no tās un izskatās pēc vīrusa, kurš inficēs nākamo šūnu, tādējādi trenējot aizsargājošos antiķermenīšus, tad kāda velna pēc viņi atdalās no ražojošās šūnas un peld kur pīķis rāda? Tad tas ir pēc dizaina vai nav? Ja nav, tad "vakcīnas" mērķis ir trenēt imūnsistēmu nogalināt tavas šūnas. Ja ir, tad "vakcīnas" mērķis ir pārpludināt asinssistēmu ar pīķa proteīniem, kas kā zināms ir ļoti nevēlami. Pareizā atbilde - nav pēc dizaina, par ko vēsta proteīnā veiktās modifikācijas, lai tas turētos savā vietā un neceļotu. Tātad mērķis trenēt nogalināt tavas šūnas, nevis novērst šūnu inficēšanu. Tas ka nejauši tā modifikācija nestrādā un tas pīķis neturās savā vietā ir, nu, baigais specefekts, nosauksim tā, lūdzu un paldies, lol.

Vienkārši loģika neiet kopā, vai arī es zinu par maz, lai saprastu, ka nezinu neko.

Vispār nekas tur neturās tur, kur paredzēts. mRNS peld kur grib, random šūnas ražo pīķi, kurš arī uzmet monētu un varbūt aizpeld nārstot. mRNS gadījumā slikti, jo imūnreakcija vērsta pret asinsrites sistēmu. Pīķa proteīna gadījumā slikti, jo viņš strādā kā toksīns.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:10. Jūlijs 2021 - 09:12
(Link)
Izskatās ka šī lieta Tev gana labi pazīstama.
From:[info]formica
Date:10. Jūlijs 2021 - 09:39

cart before the horse

(Link)
From:[info]swimpis
Date:14. Jūlijs 2021 - 02:12
(Link)
kovids < gripa. get over it
From:[info]formica
Date:10. Jūlijs 2021 - 10:32
(Link)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:10. Jūlijs 2021 - 12:40
(Link)
Paldies, vēlāk paskatīšos.