mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[6. Jun 2021|20:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šito tēmu sīkāk nepētīšu, ja kādam ir interese var rakņāties.

Tēma ir par Īlonu Masku, iespējams, ka cilvēks ir krāpnieks ar labu PR. Sīkāk - Elon Musk Exposed https://www.bitchute.com/video/3Xv16RQB32RQ/
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:8. Jūnijs 2021 - 20:16
(Link)
Visdrīzāk kādiem nepatīk, ka Masks ir atteicies no bitkoina.

Muldoņa jau viņš, tas jau nav nekāds noslēpums. Solījumi par pašbraucošām mašīnām ir pārmērīgi optimistiski. Bet tādi jau ir inovatori – viņi mēģina bīdīt visu, un neskumst par neveiksmēm.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:8. Jūnijs 2021 - 21:27
(Link)
Var būt, tāpēc ar rakstīju, ka jāpēta sīkāk. Tāpat var izrādīties, ka video autoram ir taisnība un viņš pat dod pieradījumus, kas jāpārbauda.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:8. Jūnijs 2021 - 23:58
(Link)
Man neliekas vajadzīgs pētīt katru internetā pasludināto štruntu. Ar Masku viss ir diezgan skaidri un atklāti. Gan viņa stiprās, gan vājās puses.

Pat viņa tviteris, kas citus šausmīgi kaitina, ir ļoti trāpīgs. Piemēram – bagātība ir radītas lietas un pakalpojumi, nauda ir tikai tā visa uzskaitei.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:9. Jūnijs 2021 - 00:00
(Link)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:9. Jūnijs 2021 - 19:14
(Link)
Pētīt/nepētīt, tas katra paša ziņā. Es to nedarīšu, bet pievērsīšu uzmanību, ja atkal kas parādīsies, jo šobrīd ir radusies šauba par viņa patiesumu. Atšķirība ir mūsdienu ģēnijs, vai biznesmenis ar labu pr un nepelnītu godkārību.

Mani ar sajūsmina viņa sasniegumi, jautājums, vai tie ir viņa sasniegumi.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Jūnijs 2021 - 11:38
(Link)
Viss atkarīgs, ko tu uzskati par ģēniju? PR biznesā ir viena no svarīgākajām lietām, tāpēc nespēju šīs lietas pretnostatīt. Man šķiet, ka problēma ir cita. Masks kaut ko ieraksta tviterī un miljoniem cilvēku to vienmēr uztver nopietni. Bet tā jau ir šo cilvēku vaina, ka viņi paši nedomā, bet ieceļ dažus cilvēkus elku statusā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:11. Jūnijs 2021 - 13:58
(Link)
Viņu redzēju kā tuvu ģeniālam biznesmenim - inovatoram. Tagad šaubos, jo ir iespēja, ka tas balstās tikai uz pr, nelielu līdzjūtību/interesi par viņa aspergena sindromu un interesanto personību. Laiks rādīs.
From:[info]formica
Date:14. Jūnijs 2021 - 08:40

Elon, te ir darbs!

(Link)