mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[20. Mar 2021|22:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Klausos Phila Kolina labāko dziesmu izlasi un domas aizklīda līdz F1. Un sen nekas nav dzirdēts par formulām un šīm kaislībām sadegušas degvielas un piedegušu riepu smaržā. Ļoti sen, vismaz visu pērno gadu. Galīgi nav co2 draudzīgs pasākums :), vai ne. Toties skaisti, aizraujoši, ātri, ar azartu un personīgu piesitienu divcīņās trasē. Pēc saraksta sākas nākamnedēļ 26.03. Braucēju sarakstā atradu tikai trīs braucējus kurus kautkad sen atpakaļ esmu vērojis riņķojam pa trasi Hamiltons, Vettels, Alonso, varbūt vēl Raikonens, somu uzvārdi man jūk kopā un pēc sejas atceros tikai vienu, Šūmahers jaunākais neskaitās, tas nav pareizais Šūmahers. Komandu sarakstā ar izmaiņas, nav vairs Benetona, Renault, Jordana un gan jau vēl kādas, bet ir jaunas, bez jebkādām asociācijām. Vai skatīšos, nē neskatīšos visdrīzākais.

Nostalžī.
Linkir doma

Comments:
From:[info]fedrs
Date:20. Marts 2021 - 22:40
(Link)
Vienīgais pareizais Šumahers bija Haralds, kurš sargāja Vācijas vārtus 1982. gada PČ. :)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:20. Marts 2021 - 23:04
(Link)
Ka tik kurpes māk taisīt, brīvajā laikā var gan ar mašīnītēm braukāties, gan vārtos stāvēt.
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:22. Marts 2021 - 10:19

;)

(Link)
Kā ierasts, skatīšos F1.com video highlights, un varbūt BBC teksta tiešraides (pēdējos gados piemirstu laicīgi pieslēgties sacīkstēm).
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:22. Marts 2021 - 21:34

Re: ;)

(Link)
Tad, kad skatījos man patika tā ilgstošā sēdēšana svētdienas pēcpusdienā pie tv, skatoties kā mašīnas riņķo pa trasi, līdzīgi kā ar futbolu, kad nefano par kādu no komandām. Meditatīva nodarbe. Ar iešanu pēc tējas reklāmas pauzēs.