mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[17. Okt 2020|10:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk.

Francijā sākās.

Komandantstunda, kratīšana ministra birojā, ar apsūdzību par pārāk lēnu rīcību vīrusapkarošanā. Komunistu terors sākās ar šādiem maziem solīšiem.
https://www.la.lv/parize-ievies-komandantstundu

Šitais slikti beigsies.
Linkir doma

Comments:
From:[info]formica
Date:17. Oktobris 2020 - 11:57
(Link)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:17. Oktobris 2020 - 13:35
(Link)
Kad vairs nevar noslēpt savu vīruskrāpšanu jāķeras pie mutes aizbāšanas ar jebkuriem līdzekļiem. Cikos nez vīruskrāpšanas apšaubīšanu pasludinās par garīgu slimību.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:17. Oktobris 2020 - 12:30
(Link)
Makrons par Covid un komandantstundu noteikti pārlaimīgs, pārāk jau viņu nomocīja "dzeltenās vestes", vairāk kā gadu mēģinot patriekt no pilīm.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Oktobris 2020 - 12:59
(Link)
"Verāns ir viens no pašreizējiem un bijušajiem ministriem, pret kuriem uzsākta izmeklēšana, pamatojoties uz Covid-19 upuru sūdzībām, ka valdība nav rīkojusies pietiekami ātri, lai iegrožotu vīrusa izplatību. Kratīšana veikta arī Verāna birojā, kā arī nacionālās veselības pārvaldes direktora Žeroma Salomona mājās."

Uh oh, cik bieži mēs redzam politiķi saņemam sodu dēļ iedzīvotāju sūdzībām? A šeit vienkārši uz karstām pēdām policija pakaļ lol. How convenient.
From:[info]formica
Date:17. Oktobris 2020 - 17:43
(Link)
Véran nesen aizsuutiija uz TV savu gultasbiedreni, lai taa pamaaca profesoru Toussaint , bet nabaga politaktiiviste ar bliikshkji izgaazaas.

https://youtu.be/4SsbuqWQcTc