mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[1. Aug 2020|20:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Augusts 2020 - 22:01
(Link)
"Visvienkāršākais izskaidrojums ir, ka daudzām sievietēm woke kultūra ir tikai veids, kā viņas mēģina atrast piemērotu seksuālo partneri.
"

Pilnīgi garām. If anything, tas padara atbaidošas. Drīzāk to varētu attiecināt uz betameiliem, kas domā, ka pakļaujoties dumjiem sieviešu untumiem, vieglāk dabūs vāveri. Sievietes ir tik prominenti aktīvas woukisma kultā, jo smieklīgi viegli pakļaujas propagandai. Tā pat kā bērni. Otra lieta, ka woukisms spēlē tieši uz tām jūtām, kas sievietēm asāk attīstītas - empātija, vēlme rūpēties par vājākajiem. To labi parāda salīdzinošā statistika balsojumos par partijām. Sievietes ievērojami lielākā masā balso par kreisajām partijām un ievērojami mazāk par labējām, nekā vīrieši.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:2. Augusts 2020 - 22:35
(Link)
Šeit jāskatās sadalījums. Ir aktīvistes - redzamākās viņu pasākumos, tādu cērtamu eglīti neatminos redzējis un ir sekotājas/pūlis/masa, tās kuras piedalās dažadu personīgu iemeslu pēc, bet kamerā nelien ar pudelēm nemētājas, staigā ar plakātiņu un atkārto korītī ko nu vagares bļauj, tās ir arī simpātiskas(visdrīzākais tāpēc ka jaunas), ja attapsies no šī absurdā sviesta būs labas mātes un sievas un varēs mazbērniem stāstīt par jaunībā piedzīvoto.

Interesanti būs, kā dalība šādos pasākumos atsauksies uz šo sieviešu(un vīriešu) iespējamo karjeru, jo liela daļa no viņām ir atpazīstamas, kāda arestēta un vārds parādīsies policijas sistēmā. Kad šis kults nogrims cik ļoti sabiedrība sodīs aktīvistus un dalībniekus. Principā var skatīties sešdesmito gadu studentu nemieru dalībnieku likteņus. Masu, ne izņēmumus. Bet tiem kuri to organizē savu mērķu dēļ tas tāpat vienaldzīgs, viņiem viņu mērķi svarīgāki.