mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[27. Apr 2019|09:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Mērķis radīt pēc iespējas vairāk noderīgo muļķu(apmuļķoto), kuri pēc brīvas gribas darītu sev un citiem sabiedrības locekļiem kaitīgas lietas. Kā taisa noderīgos muļķus - ņemam jauniešus un apstrādājam ar demagoģiju, smadzeņu skalošanu, vērtību aizvietošana, meliem, "pareizu" statistiku, cenzūru, pretinieku nomelnošanu, "akadēmisko viedokli", NVO viedokli. Pēc būtības visas jauniešu starptautiskās programmas.

Man izskatās ka šobrīd tiek forsēts ar smadzeņu skalošanu, jo daļa sabiedrības pamodusies un daļa izrāda pazīmes ka varētu pamosties drīz, kā matriksā. Forsēts tiek, lai mēģinātu pārmākt veselo saprātu un atgrieztu pacientus stāvoklī, kad tie tic visam ko viņiem stāsta TV kaste.

Joprojām paliek jautājums, kāpēc tas tiek darīts, kurš un kāpēc mūs(vai cilvēcisko brīvību) tik ļoti ienīst, lai ko tādu uzsāktu. Varbūt es kļūdos un nekā Tāda nav, bet tas ko redzu notiekam neiet kopā ar veselo saprātu. Bilde nasakrīt ar skaņu, tā teikt. Un neprasiet man kas un kā, pats vēl neesmu ticis skaidrībā.

Papildināts:
Šito rakstīju pirms izlasīju kas pie gnidrologa saspamots komentos, tagad iedziļinos diskusijā :). Bet nepiedalīšos.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]heda
Date:27. Aprīlis 2019 - 09:31
(Link)
Bet ja cilvekiem ir jēdzīgi vecāki un dzimta, šīs ietekmes, ja vispār ir, tad ļoti īslaicīgas. Tu taču nepieļauj domu, ka atprātot varētu arī tevi vai tavus bērnus?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:27. Aprīlis 2019 - 09:48
(Link)
Nu jau vairs nē, ja nu vienīgi piespiedu kārtā nāktos izlikties ka piekrītu tādam sviestam, kad ar stobru pie sienas piespiests.

Par bērniem neesmu tik pārliecināts, jo skolas dara savu, visu laiku jāuzmana ko māca un jāskaidro, kad kāds sviests parādās. Nesen, piemēram, nācās runāt par to, ka apbalvo nevis labākos, bet visus un kāpēc tas nepareizi. Dusmoties, ka paklausība tiek skolā atbalstīta vairāk, kā zināšanas un spējas.
From:(Anonymous)
Date:27. Aprīlis 2019 - 09:57
(Link)
> kurš un kāpēc mūs tik ļoti ienīst

Tie, kurus rietumos nedrīkst kritizēt un kuriem ir eļļaina nauda. Tāpēc, ka reliģiskā pārliecība.
From:(Anonymous)
Date:19. Maijs 2019 - 10:21
(Link)
Līkdeguņi peisakainie?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:27. Aprīlis 2019 - 16:11
(Link)
Welp, protams, kas vienmēr pastāv zināms (((cullprit))), kas prosta ir neārstējama metafiiska kondīcija, bet pašreizējā gadījumā definēt vienu konkrētu grēkāzi, kam uzvelt vainu būtu tuvredzīgi, pat ja šis grēkāzis vis spalgāk manifestē naidu pret Logosu. Visa Rietumu civilizācija stāv uz sapuvuša koka kājām un gan tās ligas gan potenciāls revitalizēties ir pašos cilvēkos, to gribā. Ķirzakcilvēki un viņiem pakļāvīgi diegabikši vienkārši darbojas kā slimības simptomi, vīruss, kas viegli izplatās sabiedrībā ar vāju imūnsistēmu.
Pats esmu apjucis un nezinu kas var līdzēt. Man tomēr ir kaut kāds optimisms kristietības revaivalā, lai gan pats esmu vājš savā ticībā. Nekādi sekulāri kumēdiņi, utōpiskas ideoloģija. Tikai agriešanās Dieva domēnā, izpratne par universālām patiesībām un dabiskajiem likumiem (nejaukt ar naturālismu).
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:1. Maijs 2019 - 21:53
(Link)
Kādam rēķins beigās vienalga būs jāsamaksā. Kā rāda vēsture, [arasti tie vienkāršākie no vienkāršajiem, zemes sāls un sabiedrības balsts, kas asiņo visvairāk, kad pienāk laiks, tāpēc vajag lietas sakārtot pa plauktiem laicīgi.