malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[11. Sep 2019|14:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]teja
Date:11. Septembris 2019 - 19:51
(Link)
nu bet ko tu gribi ja tu ieliec personīgu apvainojumu cilvēkam, kas radījis introvertu kampaņu, ka viņš to uztvers "objektīvi" un nesāks braukt virsū pretī?
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:12. Septembris 2019 - 11:05
(Link)
Nu jā, bet es nevienu personīgi neapsaucu un neteicu, ka viņi paši ir loši un ka viņi tusē starp desmit cilvēkiem vecās humpalu drēbēs. Es teicu tikai ka ideja ir stulba.
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:12. Septembris 2019 - 12:47
(Link)
Tu šeit diezgan pārfrāzē manis teikto par labu savai upura lomai, kura Tev pašam (introvertu kampaņas kontekstā) it kā tik ļoti besī, riebjas un krindžo. Un Tu arī pats neapgalvoji, ka "ideja ir stulba", bet gan "kaut kas izcili debils". Ja Tu lietu, pie kā kāds strādājis ikdienā vairākus gadus, nosauc par izcili debilu, tad tur vairs nav novelkama skaidra robežšķirtne no "ad hominem" apvainojumiem. Es tikai Tev gribēju parādīt, ka pastāv iespēja, ka kāds Tev var atbildēt tādā pašā tonī un retorikā, kādu Tu (vai Tava virtuālā identitāte) uzdod.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:12. Septembris 2019 - 12:55
(Link)
Ok, ok. Lūdzu piedod, ka atļāvos pieskarties tavam projektam. Es nezināju cik liela ir tava iesaiste tajā, tāpēc lūdzu neuztver manu kritiku kā personīgu uzbrukumu. Es nezināju ka tu to visu kūrēji un domāji, jo mana dzīve ap to projektu negrozās, es vienkārši biju to pamanījis un kad kāds cibā pieminēja to, es uzreiz noreaģēju un ierakstīju, ka man tā ideja besī. Es tā bieži daru. Bet vēlreiz, lūdzu, lūdzu piedod, ka uzdrīkstējos pieskarties kaut kam, ko tu esi veidojusi. Centīšos tevi vairs nekad nekritizēt pilnīgi nekādā veidā!
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:12. Septembris 2019 - 13:18
(Link)
Lūk, ja Tu tā bieži dari (mētā savus uzbraucienus randomā kam pagadās), tad pats neesi bēbis, kurš vairākas dienas nevar atgūties no tā, ka kādam var besīt arī Tu un Tavi projekti.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:12. Septembris 2019 - 13:32
(Link)
Lūdzu beidz psihot :D Es nemētāju randomā kā pagadās, es mētāju tur kur man besī, piedod vēlreiz, ka neizpētīju visas personas, kuras stāv aiz šīs idejas un nepārbaidīju vai gadījumā kādu nepazīstu. Es nedzīvoju tavu dzīvi un nesekoju līdzi visam ko tu personīgi dari (kā man šķiet arī tu neseko tam, ko daru es, tikai uzbrauc par manu tviteri un apģērba stilu). Es vienkārši pateicu, ka man tā ideja besī un vēl tūkstots reizes tev paskaidroju kā tieši es to biju domājis un tomēr, tu nevari beigt piļīt man virsū. Un kāpēc? Tāpēc, ka man, vienam čuvakam cibā ar 60 lasītājiem, pietika nekaunības kaut ko negatīvu pateikt par vienu tavu projektu. Jēziņ! Uzaudzē taču biezāku ādu.
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:12. Septembris 2019 - 13:34
(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]teja
Date:12. Septembris 2019 - 13:48
(Link)
es personiski apvainotos, ja tu manis radītu ideju noliktu ar šādiem vārdiem, es to uztvertu kā apvainojumu manai domāšanai, pasaules izjūtai, manu sapņu un vērtību noniecinājumu, utt.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:12. Septembris 2019 - 13:52
(Link)
Ok, laikam es savas idejas uztveru citādāk
[User Picture]
From:[info]teja
Date:12. Septembris 2019 - 20:20
(Link)
ja kāds tev pateiktu, ka tava mūzika ir sūds, kā tas atšķiras no tā, ja pasaka, ka tavs apģērbs ir sūds? karoče jāstrādā pie empātijas, viss būs OK, visiem able bodied white males ir jāstrādā pie empātijas.