malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[31. Okt 2016|01:24]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
iestājies depresīvākais periods dzīvē, visās malās visiem piedzimuši bērniņi, visi priecīgi, lieto tādus jaukus vārdiņus kā "vampirelli" utt., tas viss cool, bet es nespēju iebraukt tajā, tāpēc mani bieži kaitina, kad kādas piecas svaigas mātītes pie viena ieraksta ņemas kladzināt deminutīvā. es nesaku, ka tas ir slikti vai nepareizi, es vienkārši saku, ka lasot visu to huiņu mani pārņem neracionāls aizkaitinājums, kam seko gruzons, ka man tas jāpacieš. tādi mani novērojumi.

preventīva piebilde - ar nāvi es jau esmu pazīstams, yo
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:31. Oktobris 2016 - 01:36
(Link)
beidz izklausīties tik cuck'y about stuff.

kāpēc tu tik ļoti pārdzīvo par citu dzīvēm, m? dzīvo savu, jēziņ. tu taču labi zini, ka katram ir savs ceļš, kas ejams. kāpēc tik ļoti jāvēro un jāskatās uz citiem?
labi, es atzīšos - es šo visu nepārdzīvoju gluži vienkārša iemesla dēļ - jo apzinos, ka cilvēkam ir šāds netikums - iztēloties sevi citu dzīvēs (ne jau burtiski, bet paņemot no citu dzīvēm kādus elementus, kas GALĪGI neiederas savā dzīvē, nu, teiksim, bērnus). i mean, es šaubos, ka tavā vai, nezinu, manā šajā dzīves posmā bērns būtu ideālākā lieta (ņirdzu), bet nopietni. paies šis posms, iestāsies cits, notiks zināmu vērtību nomaiņa, un, voila, bērniņi pieteiksies paši. tas nahuj nav jāspiež no sevis.

zinu, ka piepisos tikai vienai lietai, bet vārdu 'bērniņi' var aizstāt ar jebko. you fucking cuck :)
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:31. Oktobris 2016 - 01:37
(Link)
aizmirsu piebilst svarīgāko par to, kāpēc es nepārdzīvoju par tādām lietām (jeb "kā iemācījos nepārdzīvot?) - svarīgākais aspekts šajā ziņā ir tas, ka neesmu feisbukā. nopietni. nuff said.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:31. Oktobris 2016 - 01:43
(Link)
tas ļoti makes sense, ka tu neesi fb, tas tā ir, vecīt, jo tur vnk ir pārbāzts ar krindžeru huiņu.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:31. Oktobris 2016 - 01:48
(Link)
nu kas, gribu un saucu bērnus par bērniņiem, ko tu maniem vārdiem piepisies, tas ir mans izteikšanās stils (ņirdzu). es gribu izklausīties cucky, lai iemidzinātu māšu mātes instinktus un viņas paskatītos uz to ierakstu kā cilvēks, nevis ar mātes problēmām nogruzīta būtne, kam nav pacietības un laika uzklausīt kritiku, ja tu vienreiz nokāptu no sava ziloņkaula torņa un pamēģinātu patiešām iebraukt tajā, kas ir rakstīts un kāpēc tas tā ir rakstīts, tad tev visādi šitādi knifiņi atklātos paši. ;)

turklāt ierakstā, manuprāt, ir pietiekami skaidri norādīts, ka mani besī tā huiņa, nevis, ka man besī, ka mani neņem bariņā.

ja es nezinātu labāk, padomātu, ka netiki tālāk par "bērniņi"
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:31. Oktobris 2016 - 01:56
(Link)
vau, tu mani tā pārprati.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:31. Oktobris 2016 - 01:58
(Link)
es nepiepisos tam, kā tu raksti. piepisos tam, ka tev tiešām vienkārši vajadzētu dzīvot savu unikālo dzīvīti, neskatoties uz citiem. un tāpēc faking pamēģini pabūt bez feisbuka. sākumā būs grūti, pēc tam sapratīsi to kaifu, ka tev nav ikdienā jāredz deģenerātu atkritumi, verbālie un foto/video :)

es tiešām nerunāju ne par kādu bariņā ņemšanu vai ko tādu. vienkārši par to, ka mums katram tiešām ir jāiziet cauri tam ceļam, kuram mums ir jāaiziet, tāpēc nav iemesla satraukties par neko. zinu, ka izklausos pēc faking budista, bet šī ir viena no skaidrākajām atziņām, ko esmu guvis šīs sūda dzīves laikā.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:31. Oktobris 2016 - 01:59
(Link)
ā, ok, pamēģināsim. : )
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:31. Oktobris 2016 - 02:00
(Link)
wish u luck (srysly) :*
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:31. Oktobris 2016 - 07:07
(Link)
Tas nav tas, ko 'cuck' apzīmē.
From:[info]liljabrik
Date:31. Oktobris 2016 - 11:14
(Link)
vińas to neizvēlas pašas, daba vińAs vnk mēgina turēt max tâlu no savu bērni naogalināšanas un apēšanas!
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:31. Oktobris 2016 - 11:16
(Link)
bet es jau nevienam neko nepārmetu, nesaku,ka tā ir viņu vaina, es vienkārši gribēju pateikt, ka šis nepamatotais besis un aizkaitinājums ir kaut kas ar ko man ir jādīlo.