malkolnsP - elons masks [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

elons masks [4. Jun 2016|10:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ok, es jums pastāstīšu kāpēc elons masks ir mēsls. nevis tāpēc, ka 2002 gadā upurēja savu pirmdzimto džabulonam, nē. elons masks ir mēsls tāpēc, ka viņš ir paveicis kko normālu dzīvē, proti, kļuvis par bagātnieku, bet līdz ar šo bagātību viņa viedoklis ir uzkrājis pāris kilogramus, un šo popularitāti viņš izmanto staigādams apkārt, citējot kkādus bazfīda virsrakstus. viens bija tas, ka viņš izteicās, ka visdrīzāk mēs dzīvojam simulācijā, tas jau mani izbesija, tagad es skatos youtube ir video ar nosaukumu "We are already cyborgs | Elon Musk | Code Conference 2016" es to video nenoskatījos, bet esmu 1000% pārliecināts, ka tur viņš min to, ka tehnoloģija mūsu dzīvē šodien spēlē tik lielu lomu, ka faktiski esam kiborgi, proti, viņa arguments, noteikti, ir tāds: "mēs nēsājam smārtfounus, kas paplašina mūsu atmiņu un zināšanas jebkurā brīdī, kad vien mums tas nepieciešams, tāpēc esam kiborgi." bļa nu elon mask, vienkārši piever savas žaunas un taisi savas elektromašīnas, neviens no šiem taviem šokējošajiem izteicieniem neko nenozīmē, pisies ar savām redita gudrelībām dirst vienkārši. 

info par maska dzīvi šeit

UPD: nu ko es jums teicu, tas ir tieši tas, ko viņš saka tajā video. mēslukauss
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Jūnijs 2016 - 12:49
(Link)
Transhumānisti ir lašaras. Un nevis tāpēc, ka fetišo tehnoloģijas, bet pamatā dēļ tā, ka parasti ir pilnīgi ignoranti par daudz nopietnākām probēmām civilizācijas dzīvotspējā, kuras ar hai teč neatrisināt nekad.
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:4. Jūnijs 2016 - 15:10
(Link)
<3
[User Picture]
From:[info]half_slavic
Date:4. Jūnijs 2016 - 15:54
(Link)
tehnoloģijas ir too overrated
[User Picture]
From:[info]burkards
Date:4. Jūnijs 2016 - 19:12
(Link)
Es pis Masku un vispār visus nākotnes pareģus. Mēs jau transcendējam cilvēku. Drīz būsim pirmā līmeņa civilizācija. Pus kiborgs, pus cilvēks, pus jāklis. Man viens kursabiedrs ieminējās, ka mēs esam 0.7 līmeņa civilizācija. Labi, ka mums riktīgi ir citas civilizācijas ārpus zemes ar ko salīdzināt. Kultisti jopt.