malkolnsP - KGDH [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

KGDH [5. Dec 2015|16:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es nesaprotu - ne hermaņa izgājieni kaut ko fundamentāli mainīs viņa izpausmēs nedz arī valstu politikā. šitie visi "hermanis mani pievīla" kliedzēji, es viņus līdz galam nesaprotu. nu kas? cilvēkam nevar būt viedoklis un nostāja? paši bļauj "esmu pro choice" bet līdz ko tā nesakrīt ar viņu viedokli uzreiz: "pizdu jūs lohus!" cita lieta, ja piem straujuma pateiktu, ka mēs nevienam nepalīdzēsim, tad būtu iemesls satraukties vai dirst, ka valsti vadošā amatpersona pauž vieokli kas ir jums galēji nepieņemams. Kas jūs domājāt ka hermanis pēkšņi sāka operēt skarbi? Nu hermanis tak vienmēr kaut kādus, maigi izsakoties, dīvainus viedokļus ir izteicis, tajā skaitā par latviešiem. ko tas vispār maina, ka viņa nostāja šajā jautājumā ir pretēja "pareizajam" viedoklim? kāda atšķirība? turklāt hermaņa izgājieni arī kliedzēju izpausmēs neko nemainīs, jo varu derēt, ka hermaņa izrādes tāpat būs izpirktas. bet arī tas ir vienalga.
es to situāciju redzu šādu - hermanis saprot, ka viņa vidoklis viņam ir svarīgāks nekā kaut kāds tur darbs hamburgā un aiziet projām. visi kas to padzird čurā karstu. kāda jēga pārdzīvot, pasakiet man? lūdzu, kāds!
nu pohuj, ne jau tas hermanis tur uz robežas stāv un šauj pa tiem bēgļiem, viņam viņi vienkārši besī un viss, kāda atšķirība, lai besī, daudziem besī.
Linkkomentēt

Comments:
From:[info]nulle
Date:5. Decembris 2015 - 17:17
(Link)
Respect!
From:(Anonymous)
Date:5. Decembris 2015 - 17:31
(Link)
represent!
[User Picture]
From:[info]neetiski
Date:5. Decembris 2015 - 18:11
(Link)
100%
[User Picture]
From:[info]sara
Date:6. Decembris 2015 - 00:45
(Link)
Łoti labi rūkts