magnolia - Iemīlēts haoss [entries|archive|friends|userinfo]
magnolia

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Iemīlēts haoss [Oct. 23rd, 2003|10:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |klusums]
[music |klusums]

Es vēl runāju ar Tevi starp rindām, ir labi nedzirdēt kā Tu strīdies pretī. Ir labi, ja Tu lasi, ir labi, ja tomēr kaut mazliet SAREDZI MANI, īsto, caur definīcijām, anketām un āķīgiem jautājumiem. Kaut gan tam vairs nav nekādas nozīmes – divi aklie izskrējuši viens otram cauri.

Man negribētos, lai būtu tā-ka spēju būt laimīga tikai esot viena un pati pa sevi. Kā vakar vakarā – skumja, viena, bet laimīga. Dīvaini, kā tas viss var būt reizē. Pēdējoreiz atceros šo īsto-līdz kaulam laimes sajūtu apmēram pirms mēneša, klīstot vienai un esot pilnīgi vienai.
Vakar-tumsa, vēsums, ziemas priekšnojautas... Es sajutos laimīga, sajutos saprasta-ārā ir tāpat kā iekšā. Un nav mākslīgu smieklu, nav liela un pūkaina mīļuma, ir tā skaudri un skaisti kā leduspuķes. Bet tomēr es nenoslēdzos, vēroju cilvēkus un atstāju savu haosu nesakārtotu, nemeklēju vairs pareizās shēmas kā jādzīvo, saplēšu driskās nākotnes plānus. Šoreiz nemetos sevis glābšanā, sakārtošanā, uzmundrināšanā...
Mani vīrieši mani vienmēr satiek tad, kad esmu sevi savedusi kārtībā, slēgusi kārtējās derības ar neatkarību. Tad es uzpošos parādes formā. Bet šoreiz tās nav un nevajag- mati ir nesavākti, nav kosmētikas, mājās valda absolūts bardaks un man kājās ir vecās, mīļās nodriskātās džīnas.
Esmu mierā ar sevi.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fragile
Date:October 23rd, 2003 - 10:39 am
(Link)
kārtība ietver paredzamību un rutīnu, kas vien jau ir baisi. haoss ir brīvība un improvizācija, burvīgs, lai kāds arī tas nebūtu.
kādā naktī drauga īsziņa "just be"
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:October 23rd, 2003 - 10:56 am
(Link)
Varbuut, ar to es visu arii izniicinu, censhoties sakaartot pa failinjiem un uzliiimeejot virsrakstus, mazgaajot tiirot un kaartojot savu dziives telpu, puushot dezinfekcijas liidzekljus un dezodorantus...

[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:October 23rd, 2003 - 11:34 am
(Link)
Haos vai kārtība ... galvenais lai pašsajūta tai sevis radītajā vidē būtu laba.

Man domāt, ka katrā haosā ir sava kārtība.

Ieklausies sevī!
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:October 23rd, 2003 - 11:55 am
(Link)
Es ne par istabas kaartiibu, bet savaam iekshaam runaaju!

Zinu, ka neko jaunu, sevii ieklausoties, nesadzirdeeshu:
Man ir 2 agregaatstaavoklji-haoss un perfekcija.Un abus man vajag periodiski.Tikai kursh gan to speej iztureet! No tiem, kas izveelas buut blakus...... tur vajag baigo pacietiibu...vai arii taadus pashus agregaatstaavokljus...
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:October 23rd, 2003 - 12:41 pm
(Link)
Vienalga paliekam pie tā, ka galvenais lai pašam/-ai labi!
From:[info]jf_
Date:October 23rd, 2003 - 12:33 pm
(Link)
"Es vēl runāju ar Tevi starp rindām.."
Skaisti..
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:October 23rd, 2003 - 12:57 pm

(Link)
Stikla durvis ir aizcirtushaas un es staavu un runaaju, otrs saredz mani, bet nedzird un ieliek man mutee savu tekstu. Vienalga, shobriid es to daru SEV.